kylie-jenner
Divertisment

La 17 ani, Kylie Jenner a început să-și modifice înfățișarea. / Foto: Profimedia-colaj

Ce a determinat-o pe Kylie Jenner să-și mărească buzele. A făcut primele intervenții la doar 17 ani

Pentru mulți, Kylie Jenner este de nerecunoscut acum față de cum arăta când avea 17-18 ani. Tranformarea este una vizibilă, dar în spatele ei au existat multe nesiguranțe. 

Astăzi, Kylie este un adevărat mogul în industria beauty, produsele ei de machiaj fiind cumpărate de milioane de femei din întreaga lume, însă apropierea sa de make-up a venit dintr-o nesiguranță pe care a explicat-o într-o emsiune tv.

Citește și: Kylie Jenner, în cea mai decupată bluză. O acoperă doar câteva fâșii de material

De ce și-a mărit buzele Kylie Jenner

La doar 17 ani a început să-și modifice chipul, când și-a mărit pentru prima dată buzele, iar un an mai târziu, și forma feței era schimbată.

kylie jenner operatii estetice
Kylie Jenner, înainte și după intervențiile estetice / Foto: Profimedia-colaj

Mezina familiei Kardashian-Jenner se bazează pe înfățișarea ei pentru a-și mări conturile. În adolescență însă, Kylie arăta complet diferit Cea mai mare schimbare pe care a făcut-o a fost la nivelul buzelor. Inițial, a negat că ar fi apelat la augmentarea prin acid hialuronic, susținând că machiajul o ajută să se transforme.

"Dragostea mea pentru machiaj a venit din nesigurnțele privind buzele mele. Nici măcar nu mă gândisem la asta până la unul dintre primele mele săruturi. Un băiat mi-a spus: "Doamne, săruți atât de bine, dar ai niște buze așa de mici". Și de atunci m-am simțit de "nesărutat". Mi-a fost greu. Când un băiat pe care îl placi spune asta... Nu știu, mi-a fost greu. Nu mă simțeam dorită sau frumoasă și chiar mi-am dorit buze mai mari. Mi le trasam cu creionul peste linia naturală doar pentru a crea iluzia unor buze mai mari. După ce am realizat că nu reușesc ce vreau cu creionul, am ajuns la augmentare" a povestit Kylie Jenner într-o emisiune care a reunit toată familia și a celebrat cele 20 de sezoane de "Keeping Up With The Kardashians".

Citește și: Transformarea celei mai tinere miliardare pe forțe proprii. Cum arăta Kylie Jenner înainte de operații

Foto: Profimedia, Instagram

 

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri