demi moore, margot robbie, salma hayek
Moda

Demi Moore, Margot Robbie și Salma Hayek, la petrecerea de după premiile Oscar 2024 / Foto: Profimedia

25 de imagini cu ținutele purtate de vedete la petrecerea de după Oscar 2024. Unele dive și-au etalat îndrăzneala, altele, eleganța

Seara Oscarurilor este în fiecare an și un "examen" al trendurilor și al modei. Toate starurile care pășesc pe covorul roșu vor să arate mai bine ca oricând. Nici la celebra petrecere găzduită de Vanity Fair, care se ține după aflarea tuturor câștigătorilor, lucrurile nu stau diferit.

Citește și: Cine e soția lui Cillian Murphy, femeia care alimentează cu confort și iubire viața câștigătorului de Oscar. I-a dăruit doi băieți

Iată cum s-au îmbrăcat divele la petrecerea de după Oscar 2024

A fost "ploaie" de vedete la petrecerea Vanity Fair. Nu numai actorii, producătorii, regizorii și scenariștii au fost în prim-plan, ci și modelele, cântărețele și vedetele tv au strălucit și au ieșit în evidență. 

Multe dintre staruri nici nu au participat la gala cinematografiei americane, dar au răspuns prezent la evenimentul de după.

Margot Robbie a renunțat la rochia elegantă purtată la Oscar și a apărut doar într-un corset auriu tare strâns pe siluetă. Și-a arătat și picioarele frumoase de sus până jos. Actrița australiană a purtat o capă din mătase pe brațe. 

Margot Robbie
Margot Robbie, la petrecerea de după premiile Oscar 2024 / Foto: Profimedia

Și trei dintre surorile Kardashian-Jenner și-au făcut apariția. Kim și Kylie au ales rochii mulate, în timp ce Kendall a mers pe transparențe. Și Vanessa Hudgens, care a anunțat la Oscaruri că e gravidă, a purtat tot o ținută transparentă.

Kylie Jenner
Kylie Jenner, la petrecerea de după premiile Oscar 2024 / Foto: Profimedia

Și Emily Ratajkowski, colega de breaslă a lui Kendall, a îmbrăcat tot o rochie lungă. Ținuta albă a fost generos decupată la spate și pe lateral.

Emily Ratajkowski
Emily Ratajkowski, la petrecerea de după premiile Oscar 2024 / Foto: Profimedia

Actrița Sydney Sweeney a părut o Marilyn Monroe a zilelor noastre. Părul coafat într-un bob elegant s-a potrivit perfect cu rochia de culoarea șampaniei, cu decolteu adânc și spatele gol.

Citește și: Rochii spectaculoase la Oscar 2024. Emma Stone a fost desemnată cea mai bună actriță în rol principal

Sydney Sweeney
Sydney Sweeney, la petrecerea de după premiile Oscar 2024 / Foto: Profimedia

Demi Moore și-a etalat silueta de invidiat, căci la 61 de ani, fosta soție a lui Bruce Willis arată ca un fotomodel. Într-o rochie maro, cu decupaje, actrița a afișat un zâmbet larg și o mare încredere în sine.

Demi Moore
Demi Moore, la petrecerea de după premiile Oscar 2024 / Foto: Profimedia

Jessica Alba, Salma Hayek și Elizabeth Hurley au îmbrăcat rochii argintii care le-au venit excelent și le-au creionat o siluetă de vis.

25 de imagini cu ținutele de la petrecerea Vanity Fair 2024

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri