Drew Barrymore
Divertisment

Drew Barrymore / Foto: Profimedia

Drew Barrymore a renunțat la alcool de trei ani și jumătate: "A fost cel mai eliberator lucru din viața mea"

Drew Barrymore a povestit cu sinceritate despre dependența de alcool cu care s-a luptat ani buni. Într-un eseu personal pentru revista "Drew", actrița de 47 de ani a vorbit despre relația ei distructivă cu alcoolul și despre cum a ajuns să se prioritizeze pe sine.

"Poate că definiția noastră despre iubire se schimbă de-a lungul vieții, dar cred cu adevărat că foarte multă dragoste se îndreptă spre exterior. Și poate ar părea egoist să îndreptăm acea atenție asupra noastră. Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face este să îmblânzești acei dragoni și să schimbi un ciclu urât în care ai fost blocat. Pentru mine a fost renunțarea la băutură", a transmis vedeta care a cunoscut celebritatea încă din copilărie, lăsând să se înțeleagă că a găsit calea spre sine și că a învățat să se iubească mai mult.

Citește și: Drew Barrymore, adevărul despre relația cu fiicele ei: ”Niciodată nu voi fi prietena lor!”

Despre acest lucru, Drew a spus că a fost "cea mai eliberator lucru din viață", un pas care i-a oferit oportunitatea "să se elibereze de tortura vinovăției și a disfuncționalității". De asemenea, actrița i-a îndemnat pe ceilalți să se concentreze pe ei înșiși și pe ceea ce simt că au nevoie, să fie mai blânzi cu propria persoană și să conștientizeze că toată lumea face tot ce poate pentru a trece prin viață, scrie People.

În decembrie 2021, Barrymore a povestit că de doi ani și jumătatea nu mai pusese picătură de alcool în gură, așa că acum sărbătorește deja trei ani și jumătate de la această bornă personală. "Am realizat că era ceva ce nu-mi servea la nimic bun", a spus aceasta despre decizia de a nu mai consuma alcool.

Citește și: Toți ochii pe Salma Hayek! Actrița de 56 de ani, senzualitatea în persoană într-o rochie roșie cu un decolteu “periculos”

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri