drew barrymore
Divertisment

Drew Barrymore / Foto: Profimedia

Fanii lui Drew Barrymore, plăcut impresionați de simplitatea casei ei. Nu are dressing imens și nici jacuzzi: "E așa de non-Hollywood"

Vedetele de peste Ocean se întrec în case care mai de care mai luxoase, mai scumpe și mai mari, însă Drew Barrymore a lăsat să se vadă că îi place să trăiască normal.

Actrița se bucură de o popularitate tot mai mare de când este gazda unei emisiuni care-i poartă numele. În plus, și pe rețelele sociale a strâns laude la pozele și clipurile ei, mai ales pentru că "îndrăznește" să se arate naturală, fără machiaj, cu părul ciufulit, în intimitatea casei, dar și la evenimente în care apare ca scoasă din cutie.

Citește și: Drew Barrymore a renunțat la alcool de trei ani și jumătate: “A fost cel mai eliberator lucru din viața mea”

Recent, Drew, care a devenit cunoscută încă din copilărie, și-a impresionat fanii. Aceștia au fost plăcut surprinși să vadă imagini din locuința ei. În câteva clipuri postate pe TikTok, care au adunat milioane de vizualizări, Barrymore a mărturisit că iubește să stea acasă. A și arătat ce face când stă în casa ei confortabilă. Își face micul dejun, nu iese din pijamale, probează haine într-un dressing mic ca dimensiuni și se machiază în baia în care nu tronează vreo cadă cu jacuzzi, ci un duș simplu.

@drewbarrymore

I love staying in.

♬ original sound - Drew Barrymore

Vedeta de 49 de ani a spus: "Știu că tuturor li se pare plictisitor, dar chiar nu e. Sunt fericită să stau acasă, iubesc să fac asta. Nu vreau niciodată să merg nicăieri. Iubesc să stau acasă".

Citește și: Loredana Groza și fiica ei, vizită acasă la Iulia Vântur și Salman Khan: “Casa voastră e așa primitoare. Mulțumim că ne-ați răsfățat”

@drewbarrymore @The Rock, there is nothing you can’t do! I love each and every one of the @Papatui products so much. I’ve been waiting for a product that I can use on my tattoos to show them love for as long as I can remember. The Papatui enhancing tattoo balm is exactly what I’ve been looking for! I’ll see you next week @thedrewbarrymoreshow ♬ original sound - Drew Barrymore

Oamenii de pe TikTok i-au lăsat comentarii frumoase și au recunoscut că nu se așteptau ca un star de calibrul ei să ducă o viața așa normală. "Îmi place că locuința ta arată ca un cămin și nu ca un showroom"; "E posibil ca tu să trăiești într-o casă normală?"; "Stai puțin, nu ai bucătar?"; "E sănătos să te bucuri de propria companie"; "Trebuie să fim prieteni. După 40 de ani, cui îi pasă să iasă și să socializeze?"; "Ești cea mai cool"; "Iubesc cât de sinceră ești. Ai un suflet special"; "Baia ta e așa normală. Nu știu de ce, dar asta mă face fericită"; "Drew Barrymore e așa de non-Hollywood și iubesc asta".

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri