Anastasia Soare și Maye Musk/ Foto: Instagram
Divertisment

Anastasia Soare și Maye Musk/ Foto: Instagram

Imaginea virală cu Anastasia Soare și mama lui Elon Musk. Maye Musk și „Regina Sprâncenelor” plănuiesc un turneu în România

Anastasia Soare și Maye Musk au realizat o fotografie care a devenit virală, acestea fiind prezente la un eveniment realizat în Los Angeles chiar de mama lui Elon Musk. Fotomodelul în vârstă de 75 de ani își promovează noua sa carte, „A Woman Makes a Plan”, iar Anastasia Soare îi e alături. Cele două vedete se cunosc de multă vreme și acum pun la cale un posibil turneu de carte în România.

Fotografia a fost postată de Maye Musk pe contul său de Instagram, unde Anastasia Soare apare alături de mama lui Elon Musk și de mai multe vedete. Mai mult, Maye a postat și o fotografie în care apare doar ea și Anastasia, semn că cele două sunt extrem de apropiate. 

Anastasia Soare și Maye Musk (1)

Citește și: Românca Anastasia Soare, 25 de ani de carieră în SUA. Regina sprâncenelor a petrecut cu Oprah, Sharon Stone, J.Lo și Sofia Vergara

În descrierea postării de pe rețeaua de socializare, Maye a dezvăluit că plănuiește împreună cu Anastasia Soare să organizeze o călătorie în România, pentru a-și promova cartea. 

Anastasia Soare și Maye Musk/ Foto: Instagram
Anastasia Soare și Maye Musk/ Foto: Instagram

„O noapte în Los Angeles cu prietena mea uimitoare @irenamedavoy. @anna.sherman și cu mine ne-am bucurat să ne întâlnim cu @anastasiasoare și să planificăm o discuție și un turneu de carte în România. Mulțumesc pentru machiaj @anastasiabeverlyhills”, a scris Maye Musk pe Instagram.

Citește și: Anastasia Soare, petrecere grandioasă pentru mama ei de 89 de ani. Inimioare de la Sofia Vergara, distracție cu Loredana și Antonia

Anastasia Soare nu este singura româncă pe care Maye Musk o apreciază. În 2022, Mădălina Ghenea a postat pe contul ei oficial de Instagram o galerie foto cu ea de la ceremonia de închidere a festivalului de film de la Cannes 2022. A purtat o rochie de sirenă, foarte decoltată și decupată în partea de jos,  multe persoane reacționând la postarea româncei, iar printre acestea s-a numărat și mama lui Elon Musk, celebrul miliardar.

„Îmi pare rău. Ți-am dus dorul la festivalul de la Cannes”, i-a transmis fotomodelul în vârstă de 75 de ani Mădălinei Ghenea.

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri