Irina Shayk și Riccardo Tisci/ Profimedia
Divertisment

Irina Shayk și Riccardo Tisci/ Profimedia

Irina Shayk, picioare interminabile într-o pereche de pantaloni scurți. Cum arată modelul după ce și-a terminat antrenamentul la sală

Irina Shayk are o siluetă de invidiat, iar acest lucru se datorează antrenamentelor intense la sala de fitness. Supermodelul a fost surprins de curând părăsind o sală de sport din Miami, împreună cu prietenul său Riccardo Tisci. 

Paparazzii nu o pierd din ochi nicio secundă, astfel că, de fiecare dată când frumoasa rusoaică, în vârstă de 37 de ani, părăsește casa, fotoreporterii sunt pe urmele ei. Cele mai recente imagini o arată pe Shayk într-o ținută sport, formată dintr-o pereche de pantaloni scurți mulați, care i-au lăsat la vedere picioarele interminabile și pline de mușchi, și un crop top alb, care i-a lăsat la vedere abdomenul plat. 

Irina Shayk/ Profimedia
Irina Shayk/ Profimedia

Întreaga ținută a fost completată de șosete lungi negre și pantofi sport asortați, acoperindu-și privirea cu o pereche de ochelari de soare. De asemenea, supermodelul ținea în mână un hanorac negru simplu, în cazul în care vremea de afară ar fi deveni prea rece. 

Citește și: Bradley Cooper, vizitat de fosta și de actuala iubită la noul "loc de muncă". Irina Shayk și Gigi Hadid, la coadă la sendvișuri

Irina Shayk nu a fost singură, ci însoțită de bunul său prieten Riccardo Tisci, care purta și el o ținută sport. Imaginile vin la puțin timp după ce modelul a fost surprins la o întâlnire cu Tom Brady în Miami, în ciuda faptului că s-a dezvăluit că s-au despărțit. 

Irina Shayk și Riccardo Tisci/ Profimedia
Irina Shayk și Riccardo Tisci/ Profimedia

Cei doi s-au iubit doar câteva luni, potrivit unui apropiat al acestora, care a dezvăluit că fostul jucător de fotbal american nu a putut să se implice total în această poveste de iubire. Legenda NFL, în vârstă de 46 de ani și Irina Shayk, în vârstă de 37 de ani, au decis că este mai bine „să rămână prieteni”, întrucât Tom Brady nu putea să-i acorde atenția completă, așa cum ar fi meritat.

Potrivit unei surse Daily Mail, Irina ar mai fi interesată să iasă la întâlniri cu Tom Brady, însă numai dacă acesta i-ar acorda atenția cuvenită, ceea ce nu este dispus să facă în acest moment, întrucât este concentrat complet pe muncă și pe cei trei copii, pe care îi are din căsnicia cu Gisele Bundchen.

Citește și: Pe stradă, ca pe catwalk. Irina Shayk, într-un hanorac și cizme mulate până la coapsă, în NY. Supermodelul a atras toate privirile

„Dacă Tom ar avea mai mult timp pentru dragoste, cu siguranță ar ieși din nou la întâlnire cu Irina. O consideră grozavă”, a spus sursa respectivă pentru Daily Mail. „Dar el este foarte ocupat cu afacerile lui, cu echipele pe care le deține, e pregătit să accepte un nou job anul viitor și, în plus, e tată”, a explicat sursa respectivă, adăugând: „Se implică total în tot ce face, ba chiar 110 la sută. A știut că nu poate să-i ofere atenția totală Irinei, iar ea este o femeie atât de bună, încât nu și-a dorit să o rănească. Poate se vor regăsi în viitor, dar, acum, cel mai bine pentru ei a fost să rămână prieteni”.

Etichete: tinuta , model , irina shayk , silueta

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri