Mondadori Lifestyle Collection - May 21, 2023
Divertisment

Irina Shayk. Profimedia

Irina Shayk a pozat topless pe stânci pentru o ședință foto inedită. Modelul, în vacanță împreună cu Bradley Cooper

Irina Shayk a pozat topless pe stânci, pentru o ședință foto incendiară, în timp ce se află în vacanță cu fostul ei partener Bradley Cooper. 

Duminică, supermodelul rus a împărtășit o serie de fotografii din vacanța ei de sfârșit de vară, pe care și-o petrece alături de actorul din „Maestro” și cel mai probabil și de fiica lor, fiind cunoscut faptul că familia își face o parte din vacanțe împreună. 

În majoritatea imaginilor, Shayk poate fi văzută acoperindu-și bustul cu mâinile, îmbrăcată doar într-un slip negru, la care a asortat soseste albe și pantofi sport alb cu negru.

Pe Instagram Story, ea a postat o poză cu Bradley la bustul gol, în timp ce acesta se relaxeză pe un caiac.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Într-un interviu pentru Harper's Bazaar, Shayk a vorbit despre Lea, fiica ei și a lui Bradley Cooper, mărturisind că ei o învață să fie empatică și să se poarte frumos cu oamenii din jurul ei.

„O învățăm pe fiica noastră că cel mai important lucru e să se poarte frumos cu oamenii. De fiecare dată când o trimit la școală îi spun să-și amintească să fie blândă și să-i iubească pe cei din jur”, a spus ea. 

„Acum, îmi spune mereu că mă iubește, că îl iubește pe tatăl ei, pe bunica. Totul este despre iubire și stau și o privesc și îmi spun că eu nu eram așa la vârsta ei. Nu aveam astfel de gânduri la șase ani. Dar asta este ceea ce trebuie să ne învățăm copiii”, a mai spus ea.

 Irina Shayk și Tom Brady, cel mai nou cuplu de la Hollywood.

Presa internațională a scris anterior despre faptul că Irina Shayk și Tom Brady formează cel mai nou cuplu de la Hollywood.

Acum câteva săptămâni aceștia au fost fotografiați împreună în Londra, apoi bucurându-se de o cină romantică în New York.

O sursă apropiată supermodelului a dezvăluit, potrivit People, că Irina Shayk este foarte încântată de relația pe care o are cu Tom Brady, iar lucrurile devin serioase între ei.

„Irina a fost impresionată de Tom, iar lucrurile devin serioase între ei”, a dezvăluit sursa respectivă pentru People, adăugând: „Țin cont de programele pe care le au și încearcă să se vadă ori de câte ori pot. Irina nu se teme să călătorească să-l vadă. Este foarte entuziasmată de relația lor”.

De asemenea, sursa respectivă a explicat că „Tom este bărbatul visurilor ei și adoră să se întâlnească cu el”.

 

 

Etichete: irina shayk

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri