megan fox si machine gun kelly
Divertisment

Megan Fox și Machine Gun Kelly / Foto: Profimedia

Megan Fox, purtată pe brațe în fața paparazzilor de Machine Gun Kelly. Imaginile care dovedesc cât de îndrăgostiți sunt

De vara trecută, de când au recunoscut oficial că formează un cuplu, Megan Fox și Machine Gun Kelly sunt practic nedespărțiți. Ca să își arate sprijinul și iubirea, actrița l-a însoțit pe partenerul sau și la emisiunea Saturday Night Live, acolo unde acesta și-a cântat noua piesă, iar ea l-a admirat din public.

Megan Fox pare mai îndrăgostită ca niciodată, după ce și-a părăsit soțul și a găsit fericirea în brațele lui Machine Gun Kelly. Actrița este cât de poate de mândră de noua ei cucerire: aceasta l-a lăudat pe cântăreț pe rețelele de socializare pentru prestația sa de la Saturday Night Live.

Machine Gun Kelly, pe numele lui real Richard Colson Baker, a purtat-o pe brațe pe Megan Fox în culisele emisiunii, dar și la ieșirea în stradă, în fața paparazzilor.

Megan Fox a fost imposibil de ignorat într-o salopetă cu imprimeu-șarpe, un pardesiu negru de piele și cizme de piele lăcuită, cu platformă și toc.

VEZI SI: Anna Kournikova, imagini adorabile cu fetița ei și a lui Enrique Iglesias. Cum arată Masha la 1 an

Megan Fox și Machine Gun Kelly nu s-au logodit

Deși presa tabloidă îi dădea ca și logodiți după apariția lui Megan Fox cu un inel “suspect” pe deget, până la urma actrița a făcut lumină în ceea ce privește acest subiect. Inelul este doar… un inel :) pe care scrie “Fuck you”.

Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare de la thrillerului Midnight în the Switchgrass. La scurt timp, soțul lui Megan, Brian Austin Green, a anunțat separarea de Megan după 10 ani de căsnicie.

VEZI SI: Sunt cele mai sexy și mai dorite femei din lume, dar… sunt singure! Vedete de top care nu au iubiți

„Mă uit în ochii lui și simt cel mai curat, blând și pur spirit”, a spus Megan Fox despre noul ei iubit. Fox a explicat că vede imaginea lui Machine Gun Kelly de băiat rău „că pe o extensie autentică a unei furii foarte reale și a unei dureri foarte adânci”, care vin dintr-o copilărie trumatizantă, toate acestea fiind modul lui de a se ascunde de sine și de restul lumii”.

„Să-l iubești pe el este că și cum ai fi îndrăgostită de un tsunami”, spus ea zâmbind.

Sursa foto: PROFIMEDIA

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri