Jennifer Lopez/ Profimedia
Divertisment

Jennifer Lopez/ Profimedia

Silueta ca ea nu are nimeni! Jennifer Lopez, într-o rochie extrem de mulată care i-a evidențiat formele voluptoase

Are 54 de ani, dar continuă să uimească cu silueta care a consacrat-o. Jennifer Lopez știe cum să-și pună în evidență formele voluptoase și nu ratează niciun moment pentru a demonstra că vârsta e doar un număr pentru ea. 

Recent, celebra actriță și cântăreață și-a uimit fanii de pe rețelele de socializare cu un videoclip în care a apărut purtând o rochie midi, albă și extrem de mulată, care i-a evidențiat fiecare centimetru din corp. Abdomenul plat și posteriorul bombat au fost vizibile prin materialul mulat al rochiei, iar bustul generos a atras atenția chiar dacă rochie nu avea decolteu. 

Citește și: Murdăria e scumpă și la modă. Suma pe care Jennifer Lopez a scos-o din buzunar pentru blugii care i-au venit gata pătați

Soția actorului Ben Affleck și-a completat look-ul cu pantofi stiletto și o geantă din piele, având o coafură simplă și un machiaj natural, în timp ce se pregătea pentru o noapte în oraș. 

Jennifer Lopez/ Profimedia
Jennifer Lopez/ Profimedia

Apariția vedetei vine la scurt timp după ce publicația New York Post a confirmat că aceasta a reușit să-și vândă penthouse-ul din New York, care a fost estimat la 25 de milioane de dolari. 

Penthouse-ul de lux, achiziționat inițial de Lopez în urmă cu zece ani, se întinde pe două etaje și oferă o priveliște pitorească asupra districtul NoMad. Cu patru dormitoare, șase băi și dotări de lux precum două frigidere pentru vinuri și terase private, reședința reflectă gustul rafinat al celei care a fost numită una dintre cele mai influente persoane din lume.

Trucul la care Jennifer Lopez apelează pentru a se menține în formă

Artista în vârstă de 54 de ani postează mai mereu pe rețelele sociale poze și clipuri în care arată perfect și susține de fiecare dată că nu recurge la filtre sau la editări în Photoshop.

De-a lungul vremii, Lopez a dezvăluit câteva dintre trucurile la care apelează pentru a arăta impecabil. Unul dintre ele este sportul. Se trezește la 5 dimineața pentru antrenamente de fitness ori pentru cele de la sala de dans.

Citește și: Are 54 de ani, dar arată demențial. Jennifer Lopez uimește din nou cu silueta ca trasă prin inel: „Vârsta e doar un număr pentru ea”

Actrița din „Shotgun Wedding” a dezvăluit exercițiile fizice o ajută nu doar să se mențină în formă, ci și să se simtă bine din punct de vedere psihic.

„Nu este un secret faptul că sportul reprezintă o parte foarte importantă în viața mea”, a explicat soția lui Affleck într-un interviu pentru UsWeekly. „Cred că există o legătură între exercițiile fizice și sănătatea mentală”, a adăugat ea. „Nu îmi este frică să mă provoc, așa că sunt deschisă să-mi depășesc mereu limitele”, a mai spus Lopez, care este mama a doi copii.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri