Jennifer Lopez in new advertising photoshoot for the Intimissimi "This is me now" collection
Divertisment

Jennifer Lopez. Profimedia

Are 54 de ani, dar arată demențial. Jennifer Lopez uimește din nou cu silueta ca trasă prin inel: „Vârsta e doar un număr pentru ea”

Jennifer Lopez pare că a descoperit elixirul tinereții, continuând să arate uimitor și la vârsta de 54 de ani. Actrița din „Shotgun Wedding” și-a etalat din nou silueta tonifiată, într-un pictorial realizat pentru cea mai recentă campanie a sa. 

Deși în centrul atenției trebuia sa fie o geantă, abdomenul vedetei a atras toate privirile, fanii fiind uimiți de aspectul întinerit al actriței. În imagini, JLo purta un costum verde, format dintr-o fustă midi, cu o crăpătură generoasă pe picior, și un sacou oversize, care i-a acoperit parțial sutienul negru minuscul. 

Citește și: Fără animozități. Jennifer Lopez și Ben Affleck, alături de Jennifer Garner la școala copiilor, în poze rare de paparazzi

Ținuta i-a pus în evidență bustul generos, dar și abdomenul lucrat intens la sala de fitness. Pielea artistei arăta impecabil, semn că trecerea anilor nu și-a pus încă amprenta asupra ei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Superbă”/ „Vârsta e doar un număr pentru ea”/ „Cum poți să arăți atât de bine?”/ „Jennifer, te rog, spune-ne secretul tău”/ „Ești cea mai frumoasă femeie”/ „Tot ce pui pe tine arată impecabil. Cum reușești?”/ „Aș avea și eu abdomenul cel puțin pe jumătate cum îl are ea”/ „Ce antrenamente faci? Arăți genial”, sunt doar câteva din comentariile pe care soția lui Ben Affleck le-a primit la postarea sa. 

Trucul la care Jennifer Lopez apelează pentru a se menține în formă

Artista în vârstă de 54 de ani postează mai mereu pe rețelele sociale poze și clipuri în care arată perfect și susține de fiecare dată că nu recurge la filtre sau la editări în Photoshop.

De-a lungul vremii, Lopez a dezvăluit câteva dintre trucurile la care apelează pentru a arăta impecabil. Unul dintre ele este sportul. Se trezește la 5 dimineața pentru antrenamente de fitness ori pentru cele de la sala de dans.

Citește și: O scrisoare a lui Ben Affleck pentru Jennifer Lopez, de acum 21 de ani, dezvăluită de artistă: "Viața e dură, dar tu ești dulce"

Actrița din „Shotgun Wedding” a dezvăluit exercițiile fizice o ajută nu doar să se mențină în formă, ci și să se simtă bine din punct de vedere psihic.

„Nu este un secret faptul că sportul reprezintă o parte foarte importantă în viața mea”, a explicat soția lui Affleck într-un interviu pentru UsWeekly. „Cred că există o legătură între exercițiile fizice și sănătatea mentală”, a adăugat ea. „Nu îmi este frică să mă provoc, așa că sunt deschisă să-mi depășesc mereu limitele”, a mai spus Lopez, care este mama a doi copii.

Etichete: jennifer lopez

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?