Cum s-au îmbrăcat vedetele la gala Oscar 2024
Divertisment

Cum s-au îmbrăcat vedetele la gala Oscar 2024 / Profimedia Images

Rochii spectaculoase la Oscar 2024. Emma Stone a fost desemnată cea mai bună actriță în rol principal

Cea de-a 96-a ediţie a galei premiilor Oscar, decernate de Academia Americană de Film pentru cele mai bune realizări cinematografice ale anului 2023 s-a desfăşurat la Teatrul Dolby din Hollywood, Los Angeles, unde vedetele s-au întrecut în alegerea unor ținute care mai de care mai spectaculoase.

Emma Stone a primit premiul pentru cel mai bun rol principal într-o rochie Louise Vuitton

La şapte ani după ce a câştigat pentru "La La Land", Emma Stone a obţinut al doilea Oscar pentru cea mai bună actriţă cu rolul din "Poor Things", ea făcându-se remarcată și prin ținuta spectaculoasă pe care a purtat-o, o rochie semnată Luis Vuitton, asortată cu un colier cu safir de 30,47 de carate.

96th Annual Academy Awards - Press Room

Stone a interpretat rolul unei femei copilăroase care porneşte într-o călătorie de autodescoperire în această fantezie steampunk. Ea i-a mulţumit regizorului Yorgo Lanthimos, cu care tocmai a realizat un alt film, "Kinds of Kindness", precum şi restului echipei filmului.

"Cea mai bună parte a realizării filmelor este să fim cu toţii împreună şi sunt profund onorată să împart acest lucru cu fiecare membru al distribuţiei, cu fiecare membru al echipei, cu fiecare persoană care şi-a oferit dragostea, grija şi strălucirea în realizarea acestui film", a spus ea.

Citește și: Câștigătorii Oscar 2024. Oppenheimer este cel mai bun film al anului, cu şapte statuete în total. Cillian Murphy şi Emma Stone au câştigat la categoriile de interpretare

Ce rochii au purtat alte vedete de la Oscar 2024

Zendaya a strălucit într-o rochie semnată Giorgio Armani Prive

Recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai inedite, Zendaya nu și-a dezamăgit fanii nici la premiile Oscar 2024, când a îmbrăcat o rochie mulată pe corp, semnată Giorgio Armani. Creația s-a făcut remarcată prin aplicațiile strălucitoare, dar și prin decolteul discret. Ea și-a accesorizat rochia cu cercei de la Bulgari, brand al cărui ambasador este din 2020.

Zendaya, Premiile Oscar 2024 / Profimedia Images

America Ferrera a mizat pe o rochie Versace

Una dintre cele mai spectaculoase apariții a fost, fără îndoială, America Ferrera, care a ales să poarte o rochie roz, semnată Aterlier Versace. Ea și-a completat ținuta cu bijuterii de la Pomellato.

America Ferrera
America Ferrera, la Premiile Oscar 2024 / Profimedia Images

Anya Taylor-Joy, răvășitoare într-o creație Dior

Pe covorul roșu de la premiile Oscar 2024, actrița din „Dune: Part Two” a ales să ămbrace o rochie Christian Dior, ce s-a făcut remarcată prin aplicațiile strălucitoare și cu pene.

Anya Taylor-Joy, Premiile Oscar 2024 / Profimedia Images

Jamie Lee Curtis a mizat pe simplitate

Actrița în vârstă de 65 de ani, a mizat pe simplitate la această gală Oscar, întrucât a îmbrăcat o rochie neagră, Dolce&Gabbana, mulată pe corp și pusă în valoare o trenă mică.

Jamie Lee Curtis

Kirsten Dunst

Actrița a ales o rochie semnată Gucci, ce s-a făcut remarcată prin croiul minimalist, aceasta picând drept pe corp și având bretele foarte subțiri. Machiajul discret și bijuteriile finuțe i-au completat look-ul perfect.

Kirten Dunst, la Premiile Oscar 2024 / Profimedia Images

Vezi cum s-au îmbrăcat și alte vedete, răsfoind galeria de mai jos:

Oppenheimer a fost desemnat cel mai bun film al anului

"Oppenheimer", produs de Emma Thomas, Charles Roven şi Christopher Nolan, a câştigat cel mai râvnit premiu la cea de-a 96-a ediţie a galei Premiilor Oscar, găzduită de Jimmy Kimmel, care a avut loc la Los Angeles. 

Oppenheimer", drama de trei ore despre fabricarea primei bombe atomice, în regia lui Christopher Nolan, a confirmat statutul de mare favorită câştigând 7 premii Oscar, printre care şi cel pentru cel mai bun film, în cadrul celei de-a 96-a gale a premiilor Oscar, desfăşurată duminică seară la Hollywood.

Citește și: Surprizele de la Oscar 2024. Emma Stone, şocată că a câştigat, “Maestro” exclus şi prezentarea bizară de către Al Pacino a celui mai important premiu

Rolul fizicianului J. Robert Oppenheimer din producţia regizată de Christopher Nolan este interpretat de actorul irlandez Cillian Murphy. Murphy a câştigat Oscarul pentru cel mai bun actor, iar Nolan pe cel pentru regie.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri