monica gabor d
Actualitate

A dat luxul din SUA pe simplitatea din România. Monica Gabor, imagini rare din vacanța petrecută în Maramureș, alături de surorile ei

Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu, duce o viață de vis în Statele Unite ale Americii, acolo unde a luat-o și pe fiica ei, Irina, însă de curând s-a întors în România, unde se bucură de o vacanță de vis.

Chiar dacă are tot ce-și dorește în Statele Unite ale Americii, acolo unde s-a stabilit de câțiva ani buni și acolo unde a luat-o și pe fiica ei și a lui Irinel Columbeanu, Monica Gabor duce dorul locurilor natale. Astfel, aceasta a revenit în această vară în România, unde a mers să o viziteze pe sora ei, Alina. Totodată, Ramona Gabor s-a întors și ea în Dubai, așa că acestea au petrecut timp de calitate împreună.

Monica Gabor și Ramona

Citește și: Monica Gabor, o nouă imagine inedită la o lună de când a fost în România. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu și-a surprins fanii

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

„În sfârșit cu sora noastră perfectă, Alina”, a scris vedeta pe una dintre rețelele de socializare. Surorile Gabor au fost să viziteze Maramureșul, iar fosta soție a lui Irinel Columbeanu s-a arătat foarte încântată de toate frumusețile țării noastre, dovadă fiind imaginile pe care le-a făcut publice pe rețelele sociale.

Într-una dintre fotografii, fosta soție a lui Irinel Columbeanu apare îmbrăcată într-o rochie albă, lejeră, iar în brațe ține o pisică.

Monica Gabor
Monica Gabor

Ea și surorile ei au ajuns, de asemenea, și la Cimitirul Vesel din Săpânța, dar și la o mănăstire din Maramureș.

Monica Gabor, alături de surorile ei
Monica Gabor, alături de surorile ei / Facebook

Citește și: Monica Gabor, imagini neașteptate cu familia din SUA. Irina, fiica ei și a lui Irinel Columbeanu, s-a făcut mare: ”Wow, e copia ta!”

Monica Gabor lucrează ca profesoară în SUA

Irina Columbeanu, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, locuiește acum în Statele Unite ale Americii, unde trăiește alături de mama ei, de iubitul mamei, Mr. Pink, dar și de fratele vitreg. Adolescenta merge acolo la școală și ține legătura cu tatăl ei online. Irinel Columbeanu a declarat că a luat o decizie bună când a trimis-o la mama ei în America.

”Eu sunt bucuros pentru ce i se întâmplă Irinei, Monicăi. Monica a fost și în București pe timpul pandemiei. Irina era la școală, nu a avut cum să vină”, a declarat Irinel Columbeanu în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Soleil Moon Frye, actrița cunoscută din ”Sabrina, vrăjitoarea adolescentă”, s-a despărțit în secret de soțul ei după 22 de ani

De asemenea, acesta a dezvăluit că Monica Gabor predă limba engleză în Statele Unite, e profesoară. Și pe Irina o învață să muncească, să facă economii. ”Este profesoară suplinitoare cu acte în regulă. (…) Ea a învățat, nu tatăl meu a învățat-o engleză cum s-a scris… nu îmi place treaba asta că el i-a pus cartea în mână. Era o fată deja foarte educată. Este foarte frumos, îmi place că muncește și a învățat-o și pe Irina în același spirit.”, a mai adăugat fostul om de afaceri.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri