brett gaffney
Actualitate

Brett Gaffney a povestit ce a pățit la aeroport din cauza cadoului de la bunica lui. / Foto: Instagram

A fost oprit în aeroport din cauza unui misterios cadou de Crăciun primit de la bunica lui. Femeia i-a spus să nu-l deschidă până acasă

Brett Gaffney, un tânăr actor, a povestit ce a pățit recent în aeroport, după o vizită la bunica lui.

Într-un clip care a devenit viral pe TikTok, bărbatul a explicat că a fost oprit pe aeroportul din Kansas din cauza bagajului pe care-l avea cu el. "Am fost oprit de agenții de securitate și știți de ce? Din cauza valizei pe care bunica mi-a dat-o drept cadou de Crăciun, despre care mi-a zis să nu o deschid până nu ajung în California. Am întrebat-o ce e în valiză pentru că era foarte grea, iar ea mi-a zis să aștept până ajung: 'E o surpriză, te rog să aștepți'".

Citește și: Brooklyn Beckham și Nicola Peltz nu au vrut cadouri la nuntă. Ce le-au cerut în schimb sutelor de invitați

@brett.gaffney Airport Security said this is the second one they have seen today! #brettgaffneyforever #holidaytravel ♬ original sound - brett.gaffney

Când a ajuns la controlul din aeroport și a pus bagajul pe bandă pentru a fi scanat, agentul de securitate l-a întrebat ce are în valiză. "I-am zis că nu știu". "Cum adică, ai o valiză și nu știi ce e în ea?"- a venit replica agentului. Bagajul a fost desfăcut și înăuntru, spre surprinderea lui Brett, era o mașină veche de scris.

masina de scris
Cadoul buclucaș primit de un tânăr de la bunica lui. / Foto: captură TikTok

"Cine sunt eu? Tom Hanks? Mă duc în parc să scriu o carte cu o mașină de scris? Aproape nu am fost lăsat să intru în aeroport din cauza acestei mașini de scris", a încheiat Brett Gaffney mărturisirea amuzantă care a fost vizionată de 700.000 de ori.

Citește și: Ce cadou i-a făcut prințul Harry unui însoțitor de zbor în timp ce se întorcea în SUA: „Asta am găsit în bagajele mele”

Etichete: cadou , aeroport

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri