The State Funeral Of Queen Elizabeth II
Actualitate

Meghan, ducesa de Sussex, și Sophie, noua ducesă de Edinburgh. Getty Images

Adevărul despre relația dintre Sophie, proaspăt numită ducesă de Edinburgh, și Meghan Markle: Se simte, în sfârșit, ușurată

Sophie de Wessex a devenit săptămâna trecută ducesă de Edinburgh, după ce soțul ei, prințul Edward, a fost numit de duce de Edinburgh chiar în ziua în care a împlinit 59 de ani. La scurt timp după ce fosta contesă a primit această onoare, au apărut informații despre adevărata relație dintre aceasta și Meghan Markle. 

Sophie a fost anterior obligată să se supună soției prințului Harry, care, în calitate de ducesă, avea un rang superior.

Un prieten al ducilor de Edinburgh a declarat acum, potrivit Daily Mail: „Sophie este uşurată. Ea nu mai trebuie să facă vreo reverență în fața unei persoane din familie care nu doar că a renunțat la îndatoririle regale, ci și-a și petrecut ultimii trei ani criticând instituția pe care Sophie se străduiește atât de mult să o susțină prin acțiunile sale”.

În urmă cu câteva luni, într-un documentar autobiografic, Meghan Markle, în vârstă de 41 de ani, a vorbit despre reverențele pe care trebuia să le facă în fața membrilor din familia regală. Ducesa de Sussex a dezvăluit că înainte de o întâlnire cu regretata regină Elisabeta a II-a, Harry a întrebat-o: „Știi cum să faci o reverență, nu?”. „Am crezut că este o glumă”, a spus ea râzând. 

Pentru Meghan un asemenea gest nu avea importanță, dar este o tradiție pe care familia regală o ia foarte în serios. Prințesa Anne a făcut o reverență în fața sicriului mamei sale în Scoția.

Când Meghan a intrat în casa regală, regina Elisabeta a-II-a a rugat-o pe Sophie să-i fie mentor actriței de la Hollywood, însă aceasta „nu a fost deloc interesată”, a declarat autorul Gyles Brandreth.

El a declarat pentru Palace Confidential, în decembrie, că regretata suverană a făcut „tot ce a putut” pentru a o primi pe Meghan în sânul familiei.

„Cred că i-a sugerat ca Sophie Wessex, care era cu siguranță favorita ei și care trecuse și ea prin asta când s-a căsătorit și a devenit membru regal, să o ajute, să-i fie un fel de mentor. Nu cred că Meghan a fost interesată de asta. A simțit că îl are pe Harry, nu avea nevoie să i se ofere un mentor”, a mai spus Gyles.

The State Funeral Of Queen Elizabeth II
Meghan, ducesa de Sussex, și Sophie, noua ducesă de Edinburgh. Getty Images

Sophie, care a fost favorita defunctului monarh, este bine cunoscută pentru naturalețea ei, pentru faptul că este o persoană cu picioarele pe pământ și a fost văzută de regină drept cea mai de încredere persoană din anturajul regal. 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?