Alina Kabaeva
Actualitate

Alina Kabaeva și Vladimir Putin / Profimedia Images

Adevărul despre relația dintre Vladimir Putin și gimnasta Alina Kabaeva. Aceștia ar avea împreună doi copii, nu trei

Ani de zile la rând s-a vorbit despre relația dintre Alina Kabaeva și președintele rus, Vladimir Putin, iar acum au apărut noi informații. Potrivit presei internaționale, aceștia au împreună doi copii, mai exact doi băieți.

Potrivit Daily Mail, Vladimir Putin, președintele rus care a ordonat invadarea Ucrainei, este tată a doi băieți pe care-i are din relația cu gimnasta Alina Kabaeva. Primul lui fiu a venit pe lume în secret, în Elveția, în 2015. Atunci au fost desfășurate numeroase forțe de securitate, potrivit unui obstetrician care s-a aflat în sala de nașteri.

De cealaltă parte, însă, al doilea fiu al lui Vladimir Putin s-a născut la Moscova, în 2019, însă același specialist a zburat în Rusia pentru a asista la naștere.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Citește și: Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin, apariție publică rară. Cum și-a arătat sprijinul față de invazia rusă

Aceste informații au apărut în urma unei investigații ce a fost realizată de jurnaliști de la ziarul Sonntagszeitung din Elveția.

Vladimir Putin, care va împlini 70 de ani în următoarele luni, a negat că are o relație cu Alina Kabaeva, gimnasta în vârstă de 38 de ani, care are în palmares o medalie de aur de la Jocurile Olimpice.

Vladimir Putin, Alina Kabaeva
Despre Alina Kabeva se spune că este iubita lui Vladimir Putin de mulți ani. / Foto: Profimedia

Liderul rus și-a ascuns relația cu Alina Kabaeva de alegături și nu a fost prezent la niciuna dintre nașteri. Același raport nu a confirmat, însă, zvonurile apărute în ultimii ani în presa internațională, care sugerau că în 2019, Vladimir Putin a devenit tată de gemeni. Potrivit acestui raport, în schimb, acesta ar avea un singur fiu.

Principala sursă citată în acest raport este unul dintre prietenii Alinei Kabaeva, care îl cunoaște, de asemenea, pe obstetrician, un medic apropiat de Vladimir Putin de mai bine de trei decenii, care trăiește în Elveția.

Citește și: Presupusa iubită a lui Vladimir Putin se teme de Occident. Ce s-a întâmplat după ce au fost anunțate sancțiuni împotriva fiicelor lui

”Relația dintre Alina și Putin a existat. Cei doi copii ai ei, doi băieți, sunt copiii lui Putin. Alina n-a avut altă relație. Ar fi fost mult prea periculos pentru ea.”, a mai precizat sursa respectivă, potrivit Daily Mail.

Vladimir Putin ar urma să fie operat de cancer

Potrivit Daily Mail, care citează o sursă de la Kremlin, Vladimir Putin ar urma să fie operat de cancer în câteva zile, fapt pentru care liderul rus îl va lăsa în locul lui pe pe Nikolai Patrușev, secretarul Consiliului rus de Securitate și fost șef al FSB, care ar urma să să coordoneze atacurile în Ucraina cât timp Putin va fi operat.

”Medicii insistă că are nevoie de o operaţie, dar data nu a fost încă stabilită”, a spus sursa continuând: „Nu ştiu exact pentru cât timp [va fi incapacitat după operaţie]… Cred că va fi pentru o perioadă scurtă de timp”, a spus sursa citată.

Citește și:Dezvăluiri neașteptate despre presupusa iubită a lui Vladimir Putin. Motivul pentru care e implorată de prietene să plece la Moscova

În ultimele luni au apărut numeroase zvonuri despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin. În acest timp s-a spus că are cancer la tiroidă și chiar boala Parkinson, mai ales după ce a apărut o filmare în care acesta nu-și poate stăpâni o tremurare aparent involuntară a mâinilor sale.

Totodată, surse din presa internațională susțin că medicii încearcă de mai bine de o lună de zile să-l convingă pe Putin să schimbe medicamentele pentru Parkinson, din moment ce cele vechi nu mai au efectul dorit, dar preşedintelui pur şi simplu îi este frică să experimenteze unele noi.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?