Alina Vidican și soțul ei brazilian, Claude Senhoreti
Actualitate

Alina Vidican și soțul ei brazilian, Claude Senhoreti / Foto: Instagram

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, răsfățată ca o prințesă de soțul brazilian. A primit o mașină de sute de mii de dolari

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, alături de care afaceristul are doi copii, a împlinit 39 de ani, ocazie cu care a fost răsfățată ca o prințesă de actualul ei soț, brazilianul Claude Senhoreti.

Alina Vidican s-a căsătorit în 2021 cu Claude Senhoreti, un afacerist care activează în domeniul auto, care este foarte pasionat de mașini și de curse. Brazilianul a cadorisit-o pe româncă, în ziua în care aceasta a împlinit 39 de ani, cu un Lamborghini de peste 400.000 de dolari, ediție limitată, într-o culoare aparte. Nu este primul astfel de bolid pe care aceasta îl primește, căci și la nuntă a mai fost surprinsă cu unul.

Citește și: Fiul de 19 ani al lui Cristi Borcea și iubita lui fac furori pe Instagram. Cum arată bruneta focoasă care l-a cucerit pe Angelo

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Iubita mea, azi este ziua ta. Sper să te bucuri de noul tău Lamborghini STO SE30. Fata mea iubitoare de mașini. Nu ești doar jumătatea mea, ci ești totul meu, te iubesc", a transmis Claude prin intermediul unor clipuri postate pe rețelele sociale.

Îndrăgostiți și fericiți, Alina și Claude pozează deseori împreună, iar bărbatul postează imagini de cuplu și declarații de dragoste care arată cât de mult o prețuiește pe blondă.

Cine este soțul Alinei Vidican

Alina Vidican și Claude Senhoreti
Alina Vidican și soțul ei brazilian, Claude Senhoreti / Foto: Instagram

Claude Senhoreti este un milionar brazilian stabilit în SUA, care trăiește în Miami. Are 47 de ani, este tatăl a doi băieți și proprietarul companiei Sienna Motors.

Citește și: Cât costă o noapte de cazare în hotelul de pe litoral al lui Cristi Borcea. Fosta și actuala soție sunt și ele implicate în afacere

Acesta nu plănuia să se mai căsătorească, după ce trecuse deja prin această experiență, dar totul s-a schimbat când a întâlnit-o pe Alina: "Am fost binecuvântați să fim împreună, am fost sortiți și este o adevărată plăcere să îmi împart viața cu ea. Nu m-am gândit că mă voi mai căsători în viața asta, dar am întâlnit-o pe ea, era foarte pasionată de mașini, mai ales de curse și am zis că nu pot să las să treacă o asemenea femeie", spunea cu ceva timp în urmă Claude Senhoreti.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri