anamaria prodan
Actualitate

Anamaria Prodan / Foto: Instagram

Anamaria Prodan a făcut o petrecere fastuoasă la 50 de ani și a dezvăluit că are un nou iubit. A avut un tort mai înalt decât ea

Anamaria Prodan împlinește 50 de ani, iar această ocazie nu putea fi sărbătorită decât cu mare fast. Impresara de fotbaliști și-a sărbătorit ziua în avans și a umplut un restaurant întreg cu prieteni pe care i-a răsfățat cu o mulțime de feluri de mâncare, băuturi fine și muzica live a mai multor artiști în vogă. 

Și ea, la rândul ei, a fost înconjurată de iubirea oamenilor dragi. Nu au lipsit cei trei copii ai ei, Sarah, Rebecca și Laurențiu Jr., care i-au fost alături și la dezvăluirea tortului impresionant pe care fiica Ionelei Prodan l-a comandat. Prăjitura aniversară în alb și auriu a fost mai înaltă decât Anamaria.

Citește și: Din ce face Anamaria Prodan cei mai mulți bani. Fotbalul nu e principala ei sursă de venit: “E un mare hobby”

anamaria prodan
Anamaria Prodan, alături de copiii ei la dezvăluirea tortului. / Foto: Instagram

Impresara a ales o rochie lungă, elegantă și mulată, care i-a venit mănușă și pe care a asortat-o cu bijuterii prețioase. La fel s-a îmbrăcat și una dintre fiicele sale, Sarah, care a avut o variantă foarte asemănătoare cu ținuta purtată de mama sa, dar cu decolteu.

Anamaria Prodan are un nou iubit: "Nu locuiește în România. Copiii mei îl adoră"

Anamaria a declarat pentru fanatik.ro că este fericită și pe plan sentimental, fiind implicată într-o relație care o împlinește. Noul bărbat din viața ei a fost acceptat deja și de copiii impresarei. Nu a dezvăluit numele acestuia și nici cu ce se ocupă, dar a ținut să precizeze că nu trăiește în România. 

"Eu, când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă… Sunt fericită și am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu. Momentan nu vreau să știe nimeni, în acest moment discreția este foarte importantă pentru mine și pentru copiii mei. Nu stă în România, copiii mei îl adoră, este un om minunat. Și mă face să mă simt femeie, mă face să zâmbesc, mă face să fiu sclipitoare. Pasională, așa cum am fost întotdeauna, mai puțin în ultimii ani. Dar probabil că erau atât de mari fricile și problemele ...", a declarat Anamaria Prodan pentru sursa citată.

Citește și: Anamaria Prodan, look excentric într-un bar din Dubai. Motivul pentru care a atras toate privirile curioșilor

Foto: Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri