printul harry
Actualitate

În urmă cu aproximativ 15 ani, prințul Harry își etala din plin latura rebelă. / Foto: Profimedia

"Băiatul rebel din Harry a murit când a întâlnit-o pe Meghan". Ce spune un scriitor despre zilele de petrecăreț ale prințului

Conform autorului Valentine Low, care a scris o nouă carte despre familia regală din Marea Britanie, Meghan Markle a avut o influență mare asupra prințului Harry. Fosta actriță și-a pus amprenta asupra comportamentului acestuia la scurt timp după ce s-au cunoscut și l-a ajutat să ia viața mai în serios.

În prima parte a tinereții lui, Harry și-a arătat de multe ori latura rebelă, spre deosebire de fratele lui, William, care a avut un traseu diferit încă de la naștere. "Băiatul rebel din Harry a murit când a întâlnit-o pe Meghan Markle", notează Low, conform New York Post.

Citește și: Un apropiat al prințesei Diana, declarații inedite despre relația dintre Harry și Meghan Markle: ”Nu am crezut în mariajul lor!”

prințul harry
2006, prințul Harry în zilele lui de petrecăreț / Foto: Profimedia

Petrecerile nu au lipsit din viața vechiului Harry, care ocupa de multe ori paginile din tabloidele de acum ceva ani. De exemplu, în 2004 a avut o altercație cu fotografii strânși în fața unui club de noapte, iar un an mai târziu, de Halloween, a purtat însemne naziste. Alte episoade nebune din istoricul lui sunt cele în care a fost trimis la dezintoxicare pentru o zi sau momentul în care a fost pozat gol în timpul unei vacanțe în Las Vegas.

"Tânărul prinț era o figură atrăgătoare, pilota un elicopter Apache și era foarte implicat în domeniul sănătății copiilor, dar era și un băiat sălbatic. Când era tânăr, era ușor să-l ierți pentru greșelile lui" - este părerea scriitorului despre fiul cel mic al regelui Charles, care s-a maturizat cu timpul și care s-a schimbat mai ales după ce a cunoscut-o pe Meghan și a pornit pe ideea întemeierii unei familii. Astăzi este soț și tatăl a doi copii.

Citește și: Adevărul despre trecutul amoros al lui Meghan Markle. Ce dezvăluiri a făcut Joshua, bărbatul cu care a avut o relație în adolescență

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?