Queen Elizabeth II Platinum Jubilee 2022 - Trooping The Colour
Actualitate

Kate Middleton și Camilla, ducesa de Cornwall. Profimedia

Cât de apropiate sunt Camilla și Kate Middleton. Ce a cerut ducesa de Cornwall când i s-a propus să apară pe coperta Country Life

Camilla, ducesa de Cornwall, și Kate Middleton au o relație apropiată. Soția prințului Charles i-a cerut lui Middleton să o fotografieze pentru coperta Country Life.

Este cunoscut faptul că partenera prințului William este extrem de pasionată de fotografie. Imaginile oficiale ale celor trei copii ai lor sunt mereu făcute de ea. Acum, Kate are un nou subiect: ducesa de Cornwall.

Camilla, care sărbătorește 75 de ani pe 17 iulie, este editor invitat al celebrei publicații britanice care sărbătorește 125 de ani de existență. 

Fotografia care apare pe coperta Country Life a fost făcută de Kate (40 de ani), în timp ce Camilla se relaxa în grădina casei ei din Wiltshire.

Pentru această ocazie, ducesa de Cornwall, pasionată de grădinarit, a ales să poarte o rochie cu motive florale, în culorile alb și albăstru. Ține lângă ea un coș plin cu flori gata să fie plantate.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit The Telegraph, a fost editorul șef al Country Life, Mark Hedges, cel care a întrebat-o pe ducesă dacă are vreo preferință pentru copertă: „Ea a răspuns imediat: 'Oh, mi-ar plăcea foarte mult să se ocupe Catherine de fotografii'. Inițial, m-am gândit trei, patru minute, ce fotograf profesionist pe nume Catherine cunosc. Brusc, am înțeles ce a vrut să spună – unul dintre cele mai impresionante lucruri care s-ar fi putut întâmpla”, a continuat el.

O fotografie din culise, în care apare Kate în timp ce o fotografiază pe Camilla, a fost, de asemenea, distribuită pe contul de Instagram al ducesei de Cornwall.

Îmbrăcată lejer, în blugi și adidași, pasionata fotografă este văzută în acțiune.

„Am înțeles că este primul portret oficial al ducesei de Cornwall, făcut de ducesa de Cambridge pentru o revistă”, a spus Hedges. „Suntem onorați că am fost aleși să fim primii care să publice această frumoasă fotografie. Imaginile sunt superbe și am fi încântați să-i oferim Ducesei de Cambridge un nou comision!”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri