Cătălina Ponor
Actualitate

Cătălina Ponor / Foto: Instagram

Cătălina Ponor a născut un băiețel! Marea campioană a României, mamă pentru prima dată, a dat vestea pe Instagram: "Totul nostru"

Fosta gimnastă Cătălina Ponor a devenit mamă chiar în ultimele zile ale lui 2022. Sportiva este căsătorită din vara acestui an cu Bogdan Jianu, fostul soț al cântăreței Julia Chelaru.

La 35 de ani, Cătălina Ponor a născut pentru prima dată. După succesele cunoscute în lumea gimnasticii și tot aurul adus în numele României, constănțeanca s-a pus la casa ei. În iunie 2022 a devenit soția actorului Bogdan Jianu, iar acum, a anunțat venirea pe lume a primului ei copil, un băiețel perfect sănătos. Aceasta a publicat o imagine care spune mai mult decât o mie de cuvinte, în care ține în mâna ei degețelele delicate ale fiului ei. Cu ceva timp în urmă, mama marii campioane a spus și ce nume va purta micuțul: Vlad Ponor Jianu.

Citește și: Diana Bulimar, șpagat în costum de baie. Iubitul fotograf a pozat-o în ipostaze senzuale în vacanța petrecută în Santorini

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cătălina Ponor, una dintre cele mai de succes gimnaste ale României

Citește și: Ce a făcut Andreea Răducan cu banii câștigați din gimnastică. Cum arată astăzi, la 38 de ani, și cine e soțul ei

În 2017, Cătălina Ponor punea punct unei cariere de aur în gimnastică, fiind una dintre cele mai importante sportive din istoria gimnasticii românești.

În palmaresul său se află trei medalii de aur, una de argint și una de bronz la Jocurile Olimpice, trei medalii de argint și două de bronz la Campionate Mondiale și opt medalii de aur, două de argint și trei de bronz la Europene.

Foto: Instagram, Facebook, Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?