Alina Sorescu
Actualitate

Alina Sorescu / Facebook

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Informația potrivit căreia în viața lui Alexandru Ciucu ar exista deja o altă femeie, chiar dacă acesta se află în plin divorț cu Alina Sorescu, a stârnit vâlvă pe rețelele sociale, iar fanii artistei au făcut „scut” în jurul ei.

La câteva ore de când s-a aflat că Alexandru Ciucu a fost fotografiat în compania unei femei, aceeași cu care a mai fost văzut și în urmă cu 11 ani, Alina Sorescu a făcut publice câteva imagini în care pare pe scaunul de la machiaj și zâmbește. Ea nu a făcut niciun comentariu, ci a pus în dreptul acestora un emoji sub formă de inimă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Alina Sorescu, transformare inedită după separarea de soț. Imaginile i-au cucerit pe fani: „Întinerești pe zi ce trece!”

La scurt timp, însă, fanii au reacționat imediat: „Ești o super fată, cu un caracter deosebit. Nu renunța la femeia cuminte și familistă!”, „Semeni cu o franțuzoaică!”, „Ce frumoasă ești!”

Cu cine a fost surprins Alexandru Ciucu

Potrivit Cancan, zilele trecute, după lansarea filmului „Nasy”, Alexandru Ciucu ar fi mers la ar fi mers la aeroport să o ia pe Oana Vlădescu pentru a o duce în locuința lui, unde a stat cu Alina Sorescu, așa cum poți vedea aici. 

Citește și: Alina Sorescu, anunț pe rețelele sociale. A obținut o victorie în fața fostului soț: „Am văzut suferința în toate formele ei”

Oana Vlădescu e vedetă de televiziune, ea a fost coprezentatoare în emisiunea Marinei Almășan la TVR și a mai fost surprinsă în compania designerului în 2013. Oana ar fi divorțată acum și ar avea un copil, mai spune sursa citată, fără a preciza cine este tatăl acestuia. 

Alina Sorescu și fostul soț comunică doar prin intermediul avocaților

Despre situația din prezent dintre ea și tatăl celor doi copii ai ei, Alina a recunoscut că nu este una tocmai roz. "Lucrurile între noi, la momentul acesta, se întâmplă doar juridic. Între noi nu a fost o situație care să se poată încheia amiabil. De aceea am și ajuns în situația de a fi în instanță. (...) Au fost puțini oameni din jurul meu care au știut de situația noastră. Am tras cu dinți să nu ajungem aici și am încercat să discut cu cât mai puțină lume despre asta", a mai spus solista, mărturisind că părinții ei îi sunt cel mai mare sprijin.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri