Elon Musk
Actualitate

Elon Musk / Getty Images

Ce preparate s-au regăsit în meniul de la petrecerea lui Elon Musk de la Bran. Miliardarii lumii au încercat și gustări românești

Elon Musk, cel mai bogat om din lume, a reunit la Castelul Bran nume mari de la Hollywood, dar și oameni de afaceri, care s-au distrat pe cinste de Halloween.

Fondatorul Tesla și șeful de la Twitter, pe care l-a achiziționat chiar de curând, a ales să celebreze Halloween-ul la Bran, la castelul lui Dracula. Zeci de vedete de la Hollywood, dar și oameni de afaceri au acceptat provocarea de a veni în România și s-au distrat pe cinste.

Citește și: Cine este românul care participă la petrecerea lui Elon Musk de la Castelul Bran. Printre invitați se numără și Angelina Jolie

Potrivit informațiilor furnizate de Mediaflux, invitații s-au delectat cu fel și fel de preparate. Spre exemplu, ieri, la prânz, aceștia au avut un meniu italienesc, însă seara a fost complet diferită, întrucât la petrecerea organizată la castel, bucătarii au pregătit rață prăjită cu dovleac, șofran și sos, ciuperci shiitake și ceapă murată, dar și cartofi cremoși și crocanți cu trufe românești.

De asemenea, pentru vegetarieni, bucătarii au pregătit un meniu special, iar la desert, aceștia au încercat tarta cu bere și vanilie și sorbet de mere.

Citește și: Prima actriță care confirmă că se află în România pentru petrecerea de Halloween a lui Elon Musk. Julia Sandstrom a făcut publice imagini din elicopter

Totodată, înainte de petrecerea fastuoasă, Elon Musk și invitații săi s-au oprit și la o stână turistică din Poiana Brașov, acolo unde au fost întâmpinați cu pâine, sare și țuică de prune.

Pe lângă Elon Musk, la petrecere au luat parte și alți miliardari, printre care Peter Thiel, fondatorul PayPal, Sergey Brin, întemeietorul Google, dar și actrița Angelina Jolie. Actrița Julia Sandstrom a confirmat și ea pe contul său de Instagram că se află în România.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri