Depp Heard Lawsuit
Actualitate

Johnny Depp și avocata sa, Camille Vasquez, în timpul procesului de defăimare de 50 de milioane de dolari, de la Fairfax County Circuit Court, Virginia. 2022. Profimedia

Ce relație există între Camille Vasquez și Johnny Depp la un an de la proces. Avocata a rupt tăcerea: „Ne scriem des”

Camille Vasquez, avocata care l-a reprezentat pe Johnny Depp în procesul pe care i l-a intentat lui Amber Heard, a vorbit despre relația pe care o are cu actorul acum, la un an de la „lupta” în tribunal.

La aproape un an de zile de când a fost anunțat verdictul în cazul procesului intentat de Johnny Depp fostei soții, Camille Vasquez a mărturisit că vorbește des cu actorul. La fel și Benjamin Chew, care a făcut parte din echipa care l-a apărat pe actor.

„Ultima dată când am vorbit cu Depp la telefon a fost acum câteva luni, însă ne scriem des. Există un grup care păstrează legătura cu Depp. Ne scriem, ne trimitem e-mail-uri, l-am și felicitat pentru succesul pe care îl are în ultima perioadă. Se apropie și ziua lui de naștere, așa că sunt sigură că va sărbători cumva”, a spus Camille, potrivit jurnaliștilor de la People.

De asemenea, Vasquez a mărturisit că ea și colegii lui au în plan să meargă la unul dintre concertele susținute de Depp în Boston, la finalul acestei veri.

Citește și: Televiziunile din SUA s-au luptat pentru „femeia fantastică” a anului 2021. Unde va lucra Camille Vasquez, avocata lui Johnny Depp

„Sunt mândră de eforturile noastre, nu au fost doar ale mele. Suntem o echipă puternică și am muncit mult. Nu am fi ajuns atât de departe dacă n-am fi fost atât de uniți, dacă n-am fi avut grijă unii de ceilalți”, a mai adăugat ea.

Camille Vasquez a venit la NBC la începutul lunii ianuarie

Faimoasa avocată a lui Johnny Depp, Camille Vasquez, s-a alăturat echipei NBC News, ca analist juridic, iar fanii o vor vedea de acum mai des la televizor.

Camille Vasquez, alături de Benjamin Chew, a făcut parte din echipa de avocați angajată de actorul din „Pirații din Caraibe”, pentru a-l reprezenta în procesul de defăimare pe care acesta l-a intentat fostei soții Amber Heard.

Mai multe surse citate de New York Post au dezvăluit încă din vara anului trecut că Vasquez este intens curtată de televiziuni și că a primit mai multe oferte din industria de entertainment.

Citește și: Au numit-o „Femeia Fantastică”. Cine este Camille Vasquez, avocata lui Johnny Depp pe care acum o adoră o armată de fani

„Camille este, fără îndoială, o voce grozavă care să intervină în chestiunile legale, iar trusturile media sunt tentate să vorbească cu ea despre oportunitățile de a apărea pe sticlă”, a declarat un fost director de rețea tv, familiarizat cu ofertele din piață, în iunie 2021.

Vasquez lucrează, de asemenea, și ca partener în cadrul companiei Brown Rudnick, unde și este, de asemenea, și co-președinte.

De-a lungul celor șase săptămâni de proces dintre Johnny Depp și Amber Heard, pe lângă cei doi protagoniști, Camille a acaparat mare parte din atenție. Iar victoria din procesul celor două vedete de la Hollywood i-a adus celebritatea. Tot mai multe uși s-au deschis pentru ea, iar agențiile de talente i-au dat târcoale, întrucât „au văzut-o drept un unicorn - o avocată inteligentă, pricepută și echilibrată”, care a fost propulsată în atenția tuturor datorită felului în care și-a făcut meseria în procesul desfășurat în lumina reflectoarelor.

În 2021, fanii lui Depp au supranumit-o „Femeia Fantastică” pe Camille Vasquez, după ce a devenit star peste noapte. Admiratorii actorului o adoră de atunci la fel de mult ca pe el. Clipuri cu Depp și avocata sa, îmbrățișându-se ori făcând schimb de notițe, s-au viralizat în mediul online.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri