Prințesa Charlene de Monaco
Actualitate

Prințesa Charlene de Monaco / Foto: Profimedia

Charlene de Monaco, superbă în două ținute roșii, de Ziua Principatului. La balul de seară a făcut furori într-o rochie paietată

Ziua Națională a Principatului Monaco a readus-o în prim-plan pe prințesa Charlene. Într-o formă mai bună decât în ultimele luni, senină și zâmbitoare, aceasta a fost în centrul atenției la evenimentele din timpul zilei, dar și la balul elegant de seară.

Soția prințului Albert de Monaco a ales două ținute roșii pentru ziua aniversară a locului care i-a devenit casă în 2011.

După o ceremonie religioasă la care au participat 1900 de persoane, prințul Albert, îmbrăcat în uniformă militară, și Charlene, în roșu complet, au apărut în fața mulțimii.

printesa charlene si printul albert de monaco, alaturi de copiii lor
Prințesa Charlene, prințul Albert și gemenii lor, Jaques și Gabrielle / Foto: Profimedia

Citește și: Charlene de Monaco, adevărul despre mariajul cu prințul Albert, după speculațiile că ar avea o căsnicie de aparență

Cizmele, rochia, bereta, mănușile și paltonul strâns pe siluetă și larg în partea de jos, cu două rânduri de nasturi, i s-au potrivit perfect prințesei. 

Monaco National Day 2023 Celebrations, Monaco
Prințesa Charlene, prințul Albert și gemenii lor, Jaques și Gabrielle / Foto: Profimedia

La balconul palatului, alături de cuplul princiar, au apărut și copiii lor, gemenii Jaques și Gabrielle, de 8 ani, care s-au îmbrăcat aproape identic cu părinții lor. Prințesa Gabrielle a avut parcă varianta în albastru a ținutei mamei ei, iar Jaques, uniforma militară a tatălui.

printesa charlene de monaco
Prințesa Charlene de Monaco, superbă într-o rochie roșie cu paiete, de Ziua Națională a Principatului. / Foto: Profimedia

Seara s-a încheiat cu un bal și un concert. Charlene a mers pe aceeași linie a roșului și a fost de-a dreptul spectaculoasă. A ales o rochie într-o nuanță închisă, strălucitoare și lungă până-n pământ, la care și-a asortat rujul, pantofii, manichiura și bijuteriile.

Citește și: Prințul Albert și prințesa Charlene luptă să pună capăt zvonurilor care vorbesc despre divorț. Cum au fost pozați în vacanța cu copiii

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?