Sinead O'Connor
Actualitate

Sinead O'Connor / Profimedia Images

Cine sunt cei patru copii ai lui Sinéad O’Connor. Unul dintre ei s-a sinucis anul trecut, iar artista a fost devastată

Sinéad O’Connor, cântăreața irlandeză care s-a stins din viață la vârsta de 56 de ani, este cunoscută pentru talentul muzical pe care l-a avut, dar și pentru problemele cu care s-a confruntat de-a lungul timpului. Totodată, ea a fost mama a patru copii, unul dintre ei alegând să-și pună capăt vieții anul trecut, în luna ianuarie.

Jake Reynolds, primul copil al cântăreței irlandeze

O’Connor a devenit mamă în iunie 1987, când a adus pe lume primul ei copil, un băiat căruia i-a pus numele Jake Reynolds.

Cântăreața era atunci căsătorită cu producătorul John Reynolds, însă cei doi au decis să pună capăt căsniciei în 1991.

Citește și: Sinead O’Connor a murit. Povestea artistei care în anii ’90 cucerea o lume întreagă cu piesa „Nothing Compares 2 U” 

Ca și mama lui, Jake a încercat să rămână în lumina reflectoarelor în ultimii ani, fiind cunoscut pentru faptul că a încercat să urmeze o carieră în arta culinară.

O’Connor a avut o relație tumultuoasă cu Jake, însă în 2015 ea dezvăluia că fiul ei a ajutat-o să-și îndeplinească dorința de a deveni bunică.

„Doamne. Sunt la câteva ore distanță de a-mi îndeplini cel mai mare vis. Voi fi bunică”, scria atunci artista pe rețelele sociale.

Roisin Waters

Cântăreața irlandeză a avut al doilea copil, o fetiță pe nume Roisin, în martie 1996, aceasta fiind fructul iubirii cu jurnalistul irlandez John Waters.

Ea și jurnalistul nu s-au căsătorit niciodată și s-au despărțit cu puțin timp înainte de nașterea fiicei lor. Totodată, timp de trei ani s-a luptat în instanță pe custodia ei. În cele din urmă, O’Connor a fost de acord ca Roisin să locuiască sub același acoperiș cu Waters, pentru că ea era deja copleșită de problemele pshice. 

Deși se cunosc foarte puține lucruri despre singura fiică a cântăreței, se pare că aceasta moștenește talentul muzical al mamei ei, potrivit sursei citate. Iar o dovadă în acest sens este momentul din 2014, când cele două au apărut la o televiziune irlandeză și au cântat împreună.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În același timp, tânăra a urmat și pasiunea fratelui ei cel mare, fiind celebră pentru deserturile delicioase pe care le pregătește.

Shane Lunny

O’Connor a adus pe lume cel de-al treilea copil în 2004, când ea și Donal Lunny, cântărețul irlandez de muzică folk,  au devenit părinții unui băiat pe nume Shane.

Într-un interviu pentru People, cântăreața recunoștea că Shane era „băiatul mamei”, „că o iubește din ziua în care a venit pe lume”.

„Este cel care spune că își dorește să devină muzician”, dezvăluia artista mândră.

Citește și: Sinéad O’Connor, o nouă dezvăluire neașteptată pe Twitter: ”Mi-am anulat turneul. Voi intra într-un program de reabilitare!”

Din păcate, însă, acesta s-a sinucis anul trecut, în ianuarie, motiv pentru care artista a fost devastată de durere.

În ultimul ei tweet, transmis la 17 iulie, O'Connor a postat o fotografie cu Shane şi a spus: "De atunci trăiesc ca un strigoi. El a fost dragostea vieţii mele, lumina sufletului meu. Eram un singur suflet în două jumătăţi. A fost singura persoană care m-a iubit necondiţionat. Sunt pierdută fără el".

Yeshua Bonadio

Doi ani mai târziu după nașterea lui Shane, O'Connor a avut un alt copil, Yeshua, din relația cu Bonadio.

În 2019, cântăreața a făcut publică o fotografie rară cu fiul ei, care îi seamănă perfect, lăudându-i talentul de a pregăti prăjituri.

În fotografia respectivă, puștiul apare într-o mașină, fiind îmbrăcat elegant și ținând pe picioare un tort decorat cu tema Halloween. În plus, doi ani mai târziu, în 2021, artista dezvăluia că și el i-a moștenit talentul muzical și spunea că este convinsă că va fi un muzician incredibil.

„Cântă deja la pian și are o voce incredibilă”, spunea ea.

Sinead O'Connor a murit la vârsta de 56 de ani

Sinead O'Connor, legendă a muzicii irlandeze, a murit marţi la vârsta de 56 de ani, după ce ani de zile s-a luptat cu probleme de sănătate mintală, iar în urmă cu un an şi jumătate a trecut prin moartea fiului său de 17 ani, relatează The Daily Mail.

Nu este clar în ce circumstanţe a intervenit decesul ei, potrivit News.ro. 

Cântăreaţa irlandeză a devenit celebră în întreaga lume în 1990, datorită coverului său sfâşietor al piesei "Nothing Compares 2 U" a lui Prince.

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri