Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au dezvăluit că unul dintre gemenii lor a murit la naștere
Actualitate

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au dezvăluit că unul dintre gemenii lor a murit la naștere / Getty Images

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au dezvăluit că unul dintre gemenii lor a murit la naștere: ”Este cea mai mare durere!”

Cristiano Ronaldo și iubita lui, Georgina Rodriguez, trec prin momente delicate, întrucât unul dintre gemenii lor a murit la naștere. Fotbalistul în vârstă de 37 de ani a făcut public un mesaj sfâșietor pe rețelele sociale.

Într-un mesaj postat pe Twitter, Cristiano Ronaldo a dezvăluit că unul dintre gemeni, mai exact băiatul, s-a stins din viață imediat după naștere. Acesta a precizat, însă, că fetița este în regulă.

Citește și: Georgina Rodriguez, un destin desprins parcă din filme. Iubita lui Cristiano Ronaldo, viață de prințesă: “Îmi trăiesc visul”

"Cu profundă tristețe trebuie să anunțăm că baiatul nostru a decedat. Este cea mai mare durere pentru un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu o anumită speranță și fericire. Vrem să mulțumim tuturor doctorilor și asistentelor pentru toată îngrijirea pe care ne-au acordat-o.

Suntem devastați de această pierdere și vă rugăm să ne respectați intimitatea în aceste vremuri dificile. Dragul nostru băiat, ești îngerul nostru. O să te iubim pentru totdeauna", a fost mesajul transmis de Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez pe Twitter.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cristiano Ronaldo, fotbalistul de la Manchester United, în vârstă de 37 de ani și Rodriguez, în vârstă de 28 de ani, au anunțat că vor deveni părinți din nou în luna octombrie a anului trecut.

Citește și: ​Georgina Rodriguez, lăsată fară cuvinte de cadoul primit de la Cristiano Ronaldo. Obiectul valorează 150.000 £

”Suntem încântați să anunțăm că așteptăm gemeni. Inimile noastre sunt pline de iubire și abia așteptăm să-i cunoaștem.”, scria modelul în dreptul unei imagini în care apărea o ecografie.

Ulterior, însă, cuplul a dezvălui că vor avea un băiețel și o fetiță. Aceștia sunt părinții unei fetițe, Alana, în vârstă de patru ani. Fotbalistul are, de asemenea, alți trei copii - Cristiano Jr, 11 ani, dar și gemenii Mateo și Eva, în vârstă de patru ani, născuți cu ajutorul unei mame surogat.

Georgina Rodriguez, destin desprins parcă din filme

Într-un interviu acordat revistei spaniole Hola, Georgina a recunoscut: "În loc să spun că trăiesc într-un vis, aș spune că-mi trăiesc visul. Am fost asistentă de vânzări în magazin, chelneriță, am lucrat la curățenie și am învățat din toate acele experiențe".

Despre relația cu Cristiano Ronaldo a declarat: "Iubesc să-mi împărtășesc viața de zi cu zi cu el. În fiecare moment măp face să mă simt specială, mă face să înțeleg că sunt femeia vieții lui și mama copiilor lui". 

Georgina Rodriguez se pregătește de lansarea unui documentar care arată schimbările din ultimii ani: de la fata care a stat cu chirie în Madrid, într-un apartament friguros, până la viitoarea soție a celui mai urmărit bărbat din lume.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri