Prințul Harry, prințul William și Kate Middleton
Actualitate

Prințul Harry, prințul William și Kate Middleton în 2017 / Foto: Profimedia

Cu cine și-ar fi dorit Catherine, prințesa de Wales, să se căsătorească prințul Harry, cel pe care ani de zile l-a considerat un frate

Relația actualei prințese de Wales, Catherine, cu Meghan Markle, soția prințului Harry, a pornit cu stângul din start, dar ce părere a avut Kate despre fostele partenere ale lui Harry? Prințesa „și-a dorit ca Harry să se căsătorească cu Cressida Bonas”, și a avut o relație incomodă cu Chelsy Davy, notează Daily Mail. 

Harry a considerat-o pe Kate sora lui, iar aceasta i-a cunoscut iubitele și interesele romantice de-a lungul anilor. Una dintre ele a fost Chelsy Davy, cu care acesta s-a întâlnit timp de șapte ani, din 2004 până în 2011.

A întâlnit-o pentru prima dată în Cape Town. Prințul a menționat-o pe Chelsy inclusiv în cartea sa, „Spare”: „Mi-am amintit că ea era... altfel. Spre deosebire de atât de mulți oameni pe care îi cunoșteam, ea părea total nepreocupată de aparențe, de regalitate”.

Kate și Chelsy nu s-au plăcut însă foarte mult, se pare. Katie Nicholl, expertă în domeniul familiei regale britanice, a povestit într-o discuție cu The Express: „Deși Chelsy se înțelege bine cu sora lui Kate, Pippa, cu care iese ocazional, ea și Kate nu au aceeași relație caldă. Debutul a fost nefavorabil după ce Kate s-a oferit să o ducă pe Chelsy la cumpărături pe King's Road. Când Chelsy, al cărei stil este foarte diferit de cel al lui Kate, a respins invitația, prințesa s-ar fi simțit jignită”.

*ARCHIVE IMAGES* *PICTURES TAKEN ON THE 28/04/2007* PRINCE HARRY LEAVING PARTY
Prințul Harry și Chelsy. Profimedia

Mai mult, într-un articol scris de Katie Nicholl pentru Mail on Sunday, în 2009, autoarea susținea că Chelsy „nu a fost impresionată” de sfaturile lui Kate, după ce ea și Harry s-au despărțit pentru prima dată în 2007.

O sursă i-a spus lui Nicholl: „Când s-au văzut, Kate i-a sugerat lui Chelsy să nu facă tam-tam că Harry este plecat”.

În 2011, a fost chiar nunta lui Kate și William care a convins-o pe Chelsy că Harry nu era „cel” cu care trebuia să fie, că nu vrea să aibă o relație cu un membru al familiei regale atât de vizibil pentru tot restul vieții.

Jurnalista Angela Levin a scris în biografia regală „Harry: Conversații cu prințul”: „Deși aveau multe în comun, a devenit clar pentru ea că făceau parte din lumi atât de diferite, că nu ar fi putut funcționa niciodată relația lor, mai ales că își prețuia intimitatea proprie”.

Chelsy a mers la nunta lui Harry și Meghan la Westminster Abbey în 2018.

Cressida Bonas, preferata prințesei de Wales

Cu Cressida Bonas, lucrurile au stat cu totul altfel. Kate și William au plăcut-o enorm. 

Cressida și Harry s-au întâlnit timp de doi ani, din 2012 până în 2014. Prințul i-a fost prezentat de către verișoarele sale, prințesele Eugenie și Beatrice.

Harry a vorbit și despre această relație în „Spare” și a dezvăluit că prinții de Wales au iubit-o pe Cressida. Kate și William „au menționat, în mod clar, în mod repetat, cât de mult le-a plăcut Cressida”.

E! News a scris că Harry și Cressida au fost atât de aproape de căsătorie înainte de a se despărți și au discutat despre dorința lor de a-și păstra „stilul de viață semi-normal” cât mai mult timp.

O sursă din anturajul regal a dezvăluit că prințesa Catherine a fost dispusă să o ajute pe Cressida: „Kate a fost genială cu Cressida, i-a dat atâtea sfaturi. Îi place foarte mult de ea. Kate a fost lângă ea și a ajutat-o să înțeleagă ce se întâmplă, cum se desfășoară lucrurile într-o astfel de familie”.

Conform cărții lui Katie Nicholl, „Harry: Life, Loss, and Love”, Cressida s-a răzgândit în privința căsătoriei după ce a văzut de cât de multă atenție au avut parte în presă William și Kate când au plecat în turneul lor din Australia și Noua Zeelandă împreună cu fiul lor, prințul George, care atunci avea doar opt luni.

„A încercat s-o convingă că ar putea să funcționeze, dar Cressida se hotărâse. Harry a suferit o adevărată lovitură când ea i-a spus 'nu pot face asta'. Cred că i-a frânt cu adevărat inima.”

Cu toate acestea, s-au despărțit în relații bune. Și ea a participat la nunta lui Harry cu Meghan în 2018.

cressida (3)
Cressida Bonas. Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri