O femeie și-a făcut transplant de sprâncene
Actualitate

O femeie și-a făcut transplant de sprâncene / Shutterstock

Cum arată femeia care și-a făcut transplant de sprâncene la 36 de ani: ”Sunt foarte fericită, viața mea s-a schimbat!”

O femeie care și-a smuls sprâncenele în exces a fost nevoită să ia o decizie drastică și să se supună unui transplant. Atfel, medicii au folosit păr din cap pentru a-i reda frumusețea sprâncenelor.

Isabelle Kutxi, o femeie în vârstă de 36 de ani, obișnuia să petreacă 30 de minute în fața unei oglinzi pentru a-și desena sprâncenele. După ce s-a plictisit de acest ritual, însă, ea a decis să se supună unui transplant.

Citește și: La 12 ani a suferit arsuri serioase pe corp, acum participă la concursuri de Miss. Povestea unei regine a frumuseții din Anglia

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit Mirror, procedura a durat trei ore, timp în care medicii i-au luat foliculi din cap și i-au implantat în zona sprâncenelor.

La scurt timp după procedură, însă, femeia, care lucrează ca brand community manager, a izbucnit în lacrimi atunci când și-a văzut sprâncenele dese.

Deși se bucură de sprâncene dese, așa cum a visat ani de zile, ea trebuie să le tundă în fiecare lună, pentru că părul crește la fel de des, ca și cel din cap.

”Lucrurul amuzant e că părul crește la fel de repede ca cel din cap. Trebuie să le tund mereu. Merită tot efortul, am în sfârșit sprâncenele pe care mi le-am dorit.”, a spus ea, potrivit sursei citate.

Isabelle și-a făcut această procedură în Polonia, unde a plătit 1.500 de lire sterline, în loc de 5.000, cât ar fi fost în Anglia. Totodată, ea a mărturisit că a avut încredere totală în medicul ei și nu a fost dezamăgită.

”Am auzit la televizor despre această procedură și m-am documentat, am căutat pe internet detalii despre cât costă, am văzut că e foarte scumpă. Am decis să o fac în Polonia, pentru că sunt poloneză. Acolo totul e mai ieftin, în Anglia ar fi trebuit să plătesc 5.000 de lire sterline.”, a explicat femeia.

Citește și: E din Beiuș, duce o viață de lux și a câștigat Miss World Next Top Model 2022. Anamaria Babău a lucrat în mai multe ministere de la noi

”Procedura nu a fost lipsită de dureri, dar mi-au făcut anestezie locală, două injecții. Una în scalp și una în sprâncene, doar atunci am resimțit durerea.” a mai adăugat ea.

În ciuda faptului că este nevoită să-și tundă sprâncenele periodic, ea susține că n-ar putea să fie mai fericită și a declarat că această procedură i-a schimbat viața complet. Vezi cum arată tânăra după această procedură, aici! 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri