Charlotte Casiraghi
Actualitate

Charlotte Casiraghi este nepoata lui Grace Kelly și fiica prințesei Caroline de Monaco / Foto: Profimedia

Cum arată o prințesă la plajă. Charlotte Casiraghi, nepoata lui Grace Kelly, elegantă pe covorul roșu, relaxată la piscină

Și prințesele adoră să facă plajă și să înoate! Este și cazul lui Charlotte Casiraghi, fiica prințesei Caroline de Monaco și nepoata lui Grace Kelly. Bruneta se află zilele acestea la Cannes alături de soțul ei, Dimitri Rassam, producător de film, la brațul căruia a pășit pe covorul roșu al Festivalului de Film. În momentele de relaxare, Charlotte a preferat să-și petreacă timpul la piscină.

Charlotte Casiraghi este o prezență discretă, preferând să-și trăiască viața departe de ochii curioșilor, însă pe parcursul Festivalului de Film de la Cannes nimeni nu scapă nepozat de paparazzi. Deși nu a primit oficial titlul de prințesă, după ce mama sa s-a căsătorit cu omul de afaceri Stefano Casiraghi, presa din toată lumea a numit-o pe Charlotte "Princess Charming". Cu toate acestea, tânăra de 35 de ani este a 11-a în linia de succesiune la tronul monegasc, așa că nu este de mirare de ce oamenii sunt curioși în legătură cu ea.

Citește și:Spectacol la Săptămâna Modei de la Paris. Charlotte Casiraghi a defilat călare pe podium, în timpul show-ului Chanel

Charlotte Casiraghi și soțul ei, Dimitri Rassam
Charlotte Casiraghi și soțul ei, Dimitri Rassam, producător de film, la Cannes 2022. / Foto: Profimedia

După ce a apărut pe covorul roșu de la Cannes într-o rochie simplă, bleumarin, care i-a urmat perfect linia corpului, Charlotte s-a relaxat la celebrul complexul privat de la Eden Roc, aflat în Antibes, pe Coasta de Azur, între Cannes și Nisa. Aceasta a făcut baie în piscină și în mare. Chiar dacă i-a văzut pe fotoreporteri și chiar le-a aruncat câteva grimase, bruneta și-a văzut netulburată de activități.

Charlotte Casiraghi

Înaltă și suplă, Charlotte a îmbrăcat două costume de baie simple, însă a fost atentă să aleagă modele întregi, care să nu lase la vedere multă piele. Charlotte Casiraghi are doi copii și din 2019 este căsătorită cu Dimitri Rassam.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri