daniela nane
Actualitate

Daniela Nane / Foto: Facebook

Daniela Nane a anunțat că s-a separat de Adrian Cioroianu: "Sunt o femeie divorțată". Cine e tânărul cu care a fost pozată sărutându-se

Daniela Nane a făcut publică o veste care i-a luat pe mulți prin surprindere. Actrița a anunțat că a divorțat de fostul politician Adrian Cioroianu, bărbatul cu care era căsătorită din 2016. Mai mult, fosta Miss România 1991 a fost surprinsă în timp ce se săruta cu un tânăr tenor, semn că și-a refăcut deja viața personală.

Daniela Nane, în vârstă de 52 de ani, a divorțat a doua oară. A fost căsătorită pima dată cu Victor Popa, alături de care are un fiu de 24 de ani, până în 2002, după care, în 2016, a devenit soția lui Adrian Cioroianu, actualul director al Bibliotecii Naționale din București. 

daniela nane si adrian cioroianu

Cu Cioroianu și-a trăit viața și dragostea în liniște și tot discret a și divorțat de el. Publicația Mediaflux a surprins-o pe Daniela Nane în timp ce se săruta în public, într-o parcare din București, cu tenorul Octavian Ene. Pusă în fața faptului împlinit și pentru a nu lăsa loc speculațiile cu privire la un amantlâc, Daniela a făcut lumină și a anunțat că e o femeie liberă.

Citește și: Daniela Nane, gest nobil pentru fiica prietenei răpuse de cancer, pianista Ioana Maria Lupașcu. A luat-o în grija ei pe adolescentă

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Sunt o femeie divorțată. Vă mulțumesc că-mi respectați viața privată, la fel ca până acum. Cu prețuire, Daniela Nane”, a scris ea pe Facebook.

Cine este noul iubit al Danielei Nane

Octavian Ene, tânărul alături de care a fost pozată Daniela Nane, nu are încă 30 de ani, este tenor și doctorand la Universitatea Națională de Muzică din București. Deși este absolvent al secției Matematică-Informatică a Colegiului Național „Gheorghe Șincai”  din București, Octavian a ales domeniul muzical pentru care s-a pregătit de la o vârstă fragedă în cadrul Școlii Ecumenice de Muzică Sacră din București.

În repertoriul său se află numeroase roluri de mare dificultate în opere contemporane românești, precum “O noapte furtunoasă”, “Hamlet”, “Amorul Doctor”, dar și în opere clasice, precum “Rigoletto”.

Pe lângă repertoriul de teatru liric, interpretul abordează și alte genuri ale muzicii clasice, precum cea religioasă, fiind solist în misse mozartiene, cantate de J.S.Bach și alte lucrări cu caracter religios, precum “Stabat Mater”, de Rossini. Repertoriul baroc din lucrări de Bach și Vivaldi ocupă un loc important în experiența interpretativă a tenorului.

Două roluri sunt reprezentative pentru istoricul său scenic: Tybalt din musicalul “Romeo și Julietta” de Gerard Presgurvic și Tândală din musicalul “Păcală și Tândală” de Roman Vlad.

Citește și: Alina Laufer, despre separarea de Jorge și relația pe care fiica lor o are cu solistul: “Divorțul n-a fost ceva ce mi-am dorit”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?