Nikeisha Lightfoot (7)
Actualitate

Nikeisha Lightfoot are un iubit cu 42 de ani mai mare. / Foto: Profimedia

De abia e majoră, dar are o relație cu un bărbat cu 42 de ani mai mare. Criticile nu-i afectează: "Iubirea nu are limită de vârstă"

Proaspăt ajunsă la vârsta majoratului, Nikeisha Lightfoot, o fată din Marea Britanie, a povestit cum s-a îndrăgostit de un bărbat cu 42 de ani mai mare.

Nikeisha l-a cunoscut pe Dimitrios Fotis, în vârstă de 60 de ani, în 2022, când acesta i-a livrat un kebab la ușă. Cei doi spun că au simțit o conexiune imediată, iar legătura lor doar a devenit mai strânsă de-a lungul timpului, scrie Daily Mail, care le relatează povestea atipică de iubire.

În ciuda faptului că sunt înconjurați de critici la tot pasul, din cauza diferenței mari de vârstă, Nikeisha și Dimitrios insistă că dragostea lor e reală și că vorbele urâte nu-i pot doborî.

Nikeisha Lightfoot
Nikeisha Lightfoot are un iubit cu 42 de ani mai mare. / Foto: Profimedia

Citește și: Piero Ferrari și Ramona Gingașu, despre prima întâlnire, viața de familie și averea de 7 miliarde €. “Diferența de vârstă nu contează”

"Aș vrea ca oamenii să știe că iubirea nu are limită de vârstă. Ne-am îndrăgostit unul de altul, nu e nimic ascuns aici. Ne-am conectat instantaneu de prima dată când ne-am întâlnit și apoi am comunicat o vreme. Apoi ne-am cunoscut mai bine. Bărbații mai în vârstă sunt mai experimentați", a declarat tânăra.

Cum și-a cunoscut tânăra iubitul cu 42 de ani mai mare

@nikeishalouise #CapCut ♬ original sound - 👑Keisha Louise👑

Totul a început când Dimitrios, de profesie antrenor personal de fitness, care are și job de livrator, i-a adus acasă cina comandată celei care avea să-i devină iubită.

"Obișnuiam să mă duc acasă și să comand ceva de mâncare pentru că era târziu când ajungeam. El îmi aducea mâncarea în fiecare seară, mă suna să cobor să o iau. Am tot început să ne vedem întâmplător pe stradă", a povestit Nikeisha pe contul ei de TikTok. Se salutau și treceau mai departe, dar într-o seară, când ea a ieșit la magazinul din colț, l-a văzut în timp ce aștepta o comandă. Blonda nu se simțea deloc bine, iar el i-a recomandat un ceai cu lămâie. Pentru că nu știa cum să-l prepare, i-a dat un mesaj acestuia și de acolo a pornit totul. "Mi-a amintit cum se face și de acolo am început să vorbim. Am trecut la mesaje pe WhatsApp, ne-am văzut să ne cunoaștem mai bine și așa au trecut doi ani. Acum suntem cei mai buni prieteni și ne iubim viața. Ce poveste!" - a mai spus Nikeisha.

@nikeishalouise

 

♬ Baggy Trousers (2009 Remaster) - Madness

Deși la tot pasul se lovesc de critici de la cei care nu privesc cu ochi buni o relație între doi oameni pe care-i despart peste patru decenii, aceștia au primit și sprijin, inclusiv pe internet. "Dragostea e dragoste. Doar purtați-vă frumos unul cu celălalt și ignorați ura. Cei mai mulți oameni sunt geloși și singuri"; "Eu am 33 de ani și soțul meu are 61. Tocmai ne-am căsătorit și am sărbătorit 12 ani de relație", au scris două persoane, în sprijinul Nikeishei și al lui Dimitrios.

Citește și: Dana Rogoz, despre diferența de vârstă dintre ea și Radu Dragomir. Cum mențin pasiunea în cuplu: „Astea sunt nebuniile noastre”

 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri