Regina Elisabeta/ Getty Images
Actualitate

Regina Elisabeta/ Getty Images

De ce a fost regina Elisabeta neașteptat de fericită de nunta prințului William și a lui Kate Middleton

Prințul William și Kate Middleton s-au căsătorit în 2011, iar evenimentul a fost o adevărată sărbătoare pentru regina Elisabeta a II-a. Acum, însă, la mai bine de zece ani de atunci, a ieșit la iveală motivul pentru care aceasta a fost foarte bucuroasă.

Potrivit unei surse apropiate familiei regale, regina Elisabeta a II-a a avut numeroase motive de bucurie atunci când Kate Middleton și prințul William s-au căsătorit. Totuși, se pare că ea ar fi fost și extrem de emoționată, întrucât acela a fost momentul când a realizat că are cine să-i ia locul atunci când va fi nevoie.

Motivul pentru care Kate Middleton a plâns în ziua nunții ei cu William/ Profimedia
Motivul pentru care Kate Middleton a plâns în ziua nunții ei cu William/ Profimedia

”Să auzi de la Regină că faci o treabă bună, că îți susții soțul, îți va crește stima de sine.”, a dezvăluit sursa respectivă, potrivit jurnaliștilor de la People.

Regina Elisabeta a II-a, în ziua nunții prințului Wiilliam și a lui Kate Middleton
Regina Elisabeta a II-a, în ziua nunții prințului Wiilliam și a lui Kate Middleton / Getty Images

Totodată, nu există nicio îndoială că regina Elisabeta a II-a a văzut multe în Kate în acea zi, ea regăsindu-se în multe moduri în ducesa de Cambridge.

În ciuda faptului că există o diferență de vârstă notabilă între cele două, Regina având 96 de ani, iar Kate doar 40, cele două au numeroase trăsături în comun: stoicism, discreție și loialitte fermă. Totodată, ele n-au intrat în polemici și nu și-au exprimat părerile privind anumite probleme politice controversate. Evident, fiecare apariție publică este mereu impecabilă.

Regina Elisabeta, încântată de Kate Middleton

Despre legătura dintre regina Elisabeta și Kate Middleton s-a mai vorbit de-a lungul timpului, surse apropiate familiei regale dezvăluind atunci că monarhul apreciază valorile pe care le are ducesa, dar mai ales educația de care a avut parte.

kate middleton si printul william
Kate și William s-au pupat pe obraz și s-au îmbrățișat. / Foto: Profimedia

“Îi plac valorile ei provenite din creşterea într-o familie de clasă mijlocie. Îi place că este apropiată de familia ei. În plus, Kate n-a încercat niciodată să câştige atenţie specială pentru propria persoană. Nu este excentrică şi nu iese în evidenţă”, susţine expert regală.

De asemenea, Kate Kate respectă întocmai regulile palatului regal, lucru care o încăntă în plus pe Regină.

”Mulţi sunt de părere că ducesa de Cambridge este favorite reginei datorită faptului că a sprijinit familia regală încontinuu, că este un sprijin pentru Prinţul William şi n-a făcut niciodată vreun pas greşit”, explica în urmă cu ceva timp un expert regal.

William şi Kate s-au căsătorit la Westminster Abbey pe 29 aprilie 2011 şi au trei copii: prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri