Shakira, alături de cei doi copii ai ei
Actualitate

Shakira, alături de cei doi copii ai ei / Profimedia Images

De ce a stârnit Shakira furie printre spanioli: ”Atitudinea ei i-a oripilat pe cei prezenți!” Totul s-a petrecut în fața copiilor ei

Shakira, celebra cântăreață în vârstă de 45 de ani, a stârnit revolta unor spanioli care au ales să meargă de Halloween la Tower of Terror, o atracție turistică din Barcelona. Artista și-a adus copiii aici, însă a ales să nu stea la coadă, ceea ce i-a înfuriat pe oameni.

Potrivit unor site-uri de știri din Spania, Shakira, în vârstă de 45 de ani, a mers la Tower of Terror alături de cei doi copii ai ei - Milan, de nouă ani și Sasha, de șase ani. Spre deosebire de oamenii obișnuiți, care au așteptat până la 90 de minute pentru a intra acolo, diva n-a avut răbdare să stea la coadă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Shakira, în costum de baie, pe plajă în Ibiza. Cum arată superstarul columbian când nu îmbracă spectaculoasele ținute de scenă

”A fost însoțită de doi agenți de pază, care au ajutat-o să treacă în fața oamenilor care așteptau.”, a precizat un martor pentru Socialite.

”În ciuda faptului că oamenii au vociferat, că s-au arătat revoltați, Shakira n-a părut afectată, a mers înainte. Atitudinea ei i-a oripilat pe cei prezenți.”, a mai precizat sursa respectivă.

Citește și: ”E cel mai bun!” Shakira, un nou mesaj emoționant dedicat partenerului ei. Fanii, impresionați: ”O femeie îndrăgostită!”

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit în luna iunie

La doar câteva zile de când a apărut informația că cei doi s-au separat, fotbalistul și artista columbiană au transmis un comunicat către agenția de presă EFE prin care au confirmat acest lucru. 

Shakira și Gerard Pique
Shakira și Gerard Pique / Profimedia Images

"Confirmăm cu regret că ne despărțim. Pentru binele copiilor noștri, care sunt prioritari, cerem respect și intimitate. Vă mulțumim pentru înțelegere", se arată în comunicatul celor doi, citat de Mundo Deportivo.

Citește și: ”E cel mai bun!” Shakira, un nou mesaj emoționant dedicat partenerului ei. Fanii, impresionați: ”O femeie îndrăgostită!”

Cântăreața l-a cunoscut pe fotbalistul Barcelonei în 2010, la filmările imnului de la Campionatul Mondial din Africa de Sud, ”Waka, waka”. Cei doi au păstrat legătura și au vorbit pe parcursul desfășurării turneului, începându-și ulterior relația. Aceștia au împreună doi copii, Milan, în vârstă de nouă ani și Sasha, de șase ani.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri