Kate Middleton
Actualitate

Kate Middleton / Foto: Profimedia

Deși e sub tratament și nu mai iese deloc în public, Kate Middleton își continuă proiectele dragi. Când se întoarce oficial la muncă

Deși este în plin tratament contra cancerului, Kate Middleton se dovedește a fi "forța motrice" din spatele unor proiecte desfășurate sub egida monarhiei britanice. 

Palatul Kensington a împărtășit o actualizare a activităților pe care prințesa de Wales le desfășoară în spatele ușilor închise, cât timp rămâne în afara ochilor scrutători ai publicului, până primește "unda verde" de la doctorii ei.

Kate Middleton este forța care pune în mișcare un nou proiect care cere afacerilor să introducă practici de muncă mai prietenoase cu familiile, mai ales cu cele care au copii mici. În ciuda implicării ei în toate aspectele acestui raport, soția prințului William nu este gata să se întoarcă la angajamentele regale. 

Citește și: Totul a ieșit la iveală! Ce i-a spus prințul William unui membru din staff despre Kate Middleton, în timpul vizitei la o școală

kate middleton
Kate Middleton / Foto: Profimedia

Purtătorul de cuvânt al familiei de Wales a transmis: "Munca prințului și a prințesei este întotdeauna în desfășurare. Copilăria este un subiect de o prioritate uriașă pentru prințesă și, prin urmare, a fost ținută la curent cu activitățile grupului de lucru și a văzut raportul".

Un consilier regal senior a adăugat: "Prințesa de Wales a fost forța motrice din spatele grupului operativ. A fost ținută la curent de la înființarea sa, a citit raportul și a fost informată cu privire la acesta. Acesta este un angajament clar pe care și l-a luat de-a lungul vieții sale de serviciu public, că se va concentra pe acest lucru. Asta va continua când se va întoarce la muncă. Dar am fost foarte clari că are nevoie de spațiu și de intimitate pentru a se recupera. Se va întoarce la muncă atunci când va primi unda verde de la medici".

Citește și: Dezvăluiri despre Kate Middleton și prințul William. Ce părere au cei doi despre ideea de a fi încoronați rege și regină

Kate speră să primească sprijin din partea mai multor business-uri care să se alăture inițiativei ei. Noul raport în care s-a implicat este rezultatul a șase luni de cercetare asupra modului în care întreprinderile pot acorda prioritate copiilor în cea mai importantă etapă a vieții lor, între naștere și cinci ani.

 

 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri