Anamaria Prodan
Actualitate

Anamaria Prodan a demonstrat că are fler în afaceri. / Foto: Instagram

Din ce face Anamaria Prodan cei mai mulți bani. Fotbalul nu e principala ei sursă de venit: "E un mare hobby"

Anamaria Prodan este cea mai cunoscută femeie din fotbalul românesc. Impresara a fost punctul de plecare în cazul multor transferuri făcute la nivel național sau internațional, însă mare parte din averea ei nu vine din sport, ci din celelalte afaceri. Anamaria a strâns în conturi în jur de 50 de milioane de euro.

Viitoarea fostă soție a lui Laurențiu Reghecampf este cunoscută pentru stilul de viață opulent pe care îl duce. Nu se uită la bani când vine vorba să-și satisfacă orice capriciu. Genți, bijuterii sau haine scumpe, pe toate și le permite. A moștenit o mulțime de bani de la mama sa, regretatat interpretă Ionela Prodan, dar Anamaria a demonstrat că are fler în business și  a multiplicat banii.

Citește și: Anamaria Prodan, look excentric într-un bar din Dubai. Motivul pentru care a atras toate privirile curioșilor

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Am afaceri în mai multe domenii: în imobiliare, în domeniul sportiv, în fashion, în televiziune și am investit și în criptomonede”, a declarat Anamaria Prodan pentru fanatik.ro. Ea a mărturisit că nu din fotbal face cei mai mulți bani, ci din imobiliare. „Toată lumea știe că fac bani din fotbal, dar fotbalul este o chestie de hobby, e un hobby foarte mare la mine. Dar eu nu stau în banii din fotbal. Imobiliarele reprezintă cam 50% din averea mea”, a mai spus impresara.

La capitolul investiții și profit, Anamaria a mai declarat pentru sursa citată: "Cam 30% din avere este investită și provine din fotbal, din ceea ce am făcut eu în fotbal. Restul de 20% din domenii precum televiziune, dar și din criptomonede". De ceva vreme, aceasta a intrat și în afacerile în domeniul modei, de care se ocupă fiica sa, Rebecca.

Citește și: Kirsty Bertarelli, femeia care este mai bogată decât regina Elisabeta a II-a. A divorțat în secret și a primit o avere uriașă

Etichete: avere , bani , anamaria prodan

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri