Actress Blythe Danner
Actualitate

Gwyneth Paltrow, Blythe Danner, Bruce Paltrow. Profimedia

Drama părinților actriței Gwyneth Paltrow. Blythe Danner, diagnosticată cu același tip de cancer ca regretatul ei soț

Blythe Danner, mama actriței Gwyneth Paltrow, a anunțat că a intrat în remisie după ce în 2018 a fost diagnosticată cu același tip de cancer ca regretatul ei soț, arată CNN. Vedeta din „Meet the Parents” s-a luptat cu cancerul la gât, la fel ca regizorul Bruce Paltrow.

Danner a declarat într-un interviu pentru People că a fost extrem de surprinsă de diagnostic: „Toată lumea e atinsă de cancer într-un fel sau altul, dar e neobișnuit ca un cuplu să aibă același tip de cancer”.

Blythe se afla în Londra, în 2018, când a descoperit primul nodul în gât. „Am început să mă simt foarte amețită și uitam totul”, a explicat ea. „Apoi am simțit un nodul în gât, în aceeași zonă în care Bruce îl găsise pe al lui [în 1999]. Îmi amintesc că m-am uitat la cer și i-am spus lui Bruce: 'Ești singur acolo sus, așa-i?'. Este o boală perfidă. Dar sunt bine acum. Și sunt norocoasă să fiu în viață.”

După ce a aflat că are carcinom adenoid chistic, inițial a păstrat totul sub tăcere. „Nu le-am spus copiilor mei mult timp”, și-a amintit Danner. „Am vrut să merg înainte ca mamă, nu am vrut să-și facă griji.”

În cele din urmă i-a spus fiicei ei. „Evident că am fost foarte șocată”, a mărturisit Gwyneth Paltrow pentru People. „A fost înfricoșător. Și mi s-a părut foarte ciudat pentru că totul era atât de asemănător cu ce a pățit tata”.

După trei intervenții chirurgicale și tratamente alternative, Danner a anunțat că acum este în remisie: „Nu tremuram în cizme”, a spus ea. „Nu mă tem deloc de moarte.”

Despre mama ei, Gwyneth a spus: „A trecut prin asta cu atâta grație”. „Am fost uimită de cât de puternică a putut să fie.”

Blythe Danner lucrează acum împreună cu Oral Cancer Foundation pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la cancerele orale.

Cineastul Bruce Paltrow a murit în 2002.

Vezi și: Fiica lui Chris Martin de la Coldplay s-a transformat într-o domnișoară superbă. Imagini inedite cu cei doi, pe plajă în Mexic

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri