Elena Băsescu
Actualitate

Elena Băsescu / Foto: Instagram

Elena Băsescu, la muncă în redacția de știri în care s-a angajat. Are și legitimație de presă

La începutul anului, Elena Băsescu a lăsat preocupările anterioare în urmă și chiar cariera politică, alegând să facă o schimbare drastică de profesie. Cea supranumită EBa a intrat în lumea presei și s-a angajat într-o redacție de știri.

Fosta europarlamentară a fost pozată în redacție de o colegă. Concentrată în fața laptopului, cu legitimația de presă pe birou și o mulțime de lalele albe în față, fata cea mică a fostului președinte Traian Băsescu a primit laude de la prietenii de pe Instagram.

Elena Băsescu
Elena Băsescu în redacția de știri în care lucrează. / Foto: Instagram

Citește și: Elena Băsescu și cei trei copii, vacanță de vis în Bucovina. Internauții, cuceriți de apropierea lor: “O mamă deosebită”

Elena Băsescu are trei copii

copii elena basescu
Elena Băsescu și cei trei copii ai ei / Foto: Instagram
Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 16:20.

Elena Băsescu are doi copii din căsnicia cu Bogdan Ionescu, bărbatul de care a divorțat în 2016, după patru ani de mariaj, dar și o fetiță din relația de doi ani cu Cătălin Tomată.

Traian Junior și Sofia Anais sunt deja la școală și învață la Complexul Educațional Laude-Reut, o instiuție privată pentru care părinții scot din buzunar aproape 10.000 de euro anual, pentru fiecare dintre ei.

Citește și: Elena Băsescu și-a serbat băiețelul de opt ani cu baloane, pupici și îmbrățișări. Traian Jr îi seamănă leit

În decembrie 2020, când a candidat la alegerile parlamentare, deschizând lista PMP Constanța pentru Camera Deputaților, în declarația de avere a Elenei apăreau următoarele: bijuterii și ceasuri în valoare de 40.000 de euro și un BMX X6 fabricat în 2020. În plus, declara peste 160.000 de euro în conturile bancare. Tot la vremea respectivă, își scria următoarele venituri anuale: 38.868 de lei - indemnizație creștere copil și alocații; 60.000 de lei - pensii alimentare pentru cei trei copii.

Etichete: elena basescu , eba

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri