Emma, fiica Amaliei Năstase
Actualitate

Credit foto: Instagram

Fiica Amaliei și a lui Ilie Năstase, admisă la facultatea unde au studiat Kate Middleton și prințul William: „A susținut 19 examene”

Emma, fiica Amaliei și a lui Ilie Năstase, a trecut printr-o perioadă extrem de solicitantă, întrucât a susținut nu mai puțin de 19 examene pentru a fi admisă la o universitate de top din Europa, la care au studiat Kate Middleton și prințul William.

Amalia Năstase a fost cea care a dezvăluit că Emma, fiica ei cea mică, a trecut prin momente extrem de solicitante, întrucât a susținut 19 examene, pe care le-a trecut pe toate cu brio, fiind admisă chiar la universitatea în care au învățat Kate Middleton și prințul William.

„Emma a terminat, în sfârșit, examenele de Bacalaureat. A avut de susținut 19 examene și a și 'graduat' liceul, adică l-a terminat. A avut petrecerea și ceremonia. Alessia trece anul lV la facultate la Paris… și Tomiță… El trece în clasa a lll-a, dar i se pare foarte mult, deja. A zis: 'De ce atâta școală? Câți ani mai am de școală?' 'Mulți'. E foarte mult de învățat, mai ales în ultimii ani, în anii de liceu și Bacalaureatul acesta, să dai 19 examene, este greu”, a declarat Amalia Năstase, pentru viva.ro.

Citește și: Dezvăluiri despre Kate Middleton și prințul William. Ce părere au cei doi despre ideea de a fi încoronați rege și regină

„Emma a fost acceptată la St. Andrews în Scoția, universitatea pe care au urmat-o Kate și Prințul Wiliam. Va face antropologie, sociologie și economie”, a mai declarat Amalia Năstase, potrivit sursei citate.

Se anunță o vară încărcată pentru Amalia Năstase

Amalia Năstase a dezvăluit, de asemenea, că urmează o vară plină de activități, împărțindu-și timpul între Franța și Scoția pentru a fi alături de fetele ei. Alessia Năstase studiază la Paris, la Școala de Design Parsons, care a fost absolvită de designeri celebri precum Marc Jacobs și Tom Ford.

Citește și: Ce s-a întâmplat după ce Kate Middleton a dezvăluit că are cancer. Oficiali: „Sunt impresionați de dragostea pe care i-au arătat-o!”

„Vrem să mergem și cu toții la mare, și cu Tomiță și prietenii lui, dar o pregătim și pe Emma de facultate și o să mergem cu ea în Scoția. Mergem și la Alessia, la Paris, la un festival, tocmai când începe ea școala. Va fi o vară plină, între câteva vacanțe și pregătitul copiilor mari de școală”, a mai spus Amalia Năstase, conform sursei citate. 

Etichete: emma , amalia năstase

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri