Fiica lui Mircea Geoană s-a căsătorit
Actualitate

Fiica lui Mircea Geoană s-a căsătorit / Instagram

Fiica lui Mircea Geoană, nuntă ca-n povești la Veneția. Părinții mirelui ar fi plătit două milioane de dolari pentru eveniment

Ana Maria, fiica lui Mircea Geoană, s-a căsătorit cu iubitul ei, Garrett Cayton. Cei doi și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii grandioase, care a avut loc la Veneția, în Italia.

După șase ani de relație, cei doi tineri, care s-au logodit anul trecut, au ales să-și unească destinele. Evenimentul a avut loc la Veneția, iar părinții antreprenorului au fost cei care au plătit totul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ana și Garrett nu au făcut publice imagini de la eveniment până acum, însă ei nu au ținut secret faptul că își doresc ca nunta să aibă loc la Veneția. Ba mai mult, cei doi au vorbit despre acest subiect anul trecut, după ce s-au logodit.

Citește și: Cine e bărbatul cu care se mărită Ana, fiica lui Mircea Geoană. Tânăra a arătat divin la petrecerea de logodnă de la Palatul Mogoșoaia

„Am ales Veneția, pentru că Italia are un loc special în inima noastră. A fost primul loc în care am mers într-o vacanță cu ambele familii. După logodna de acasă, am vrut să găsim un loc frumos și accesibil pentru invitații noștri din America, România și restul Europei. Veneția este destinația visurilor noastre. Părinții lui Garrett sunt foarte entuziasmați și ei de această alegere și deja au început să se gândească cum să fie nunta”, povestea Ana Maria Geoană anul trecut pentru Ok! Magazine.

Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram dar și Camelia Șucu, fosta soție a omului de afaceri Dan Șucu s-au numărat printre invitații de la evenimentul grandios, pentru organizarea căruia părinții mirelui ar fi scos din buzunare două milioane de dolari. 

Potrivit Cancan, nunta nu a fost una cu dar, așa cum se obișnuiește în România. Potrivit tradiției americane, invitații au cumpărat pentru miri diferite obiecte dintr-o listă pusă la dispoziție de Ana și Garrett.

De asemenea, evenimentul s-a desfășurat pe parcursul a trei zile, timp în care invitații nu au participat doar la ceremonie și la petrecere, ci au luat parte și la diferite activități, precum vizite la muzee și plimbări cu barca pe canalele din Veneția.

Ana Maria, dezvăluiri despre relația lui Garret cu tatăl ei

Deși avea emoții legate de momentul întâlnirii dintre părinții ei și iubit, Ana a fost foarte fericită să observe că tatăl ei l-a acceptat repede pe Garrett, l-a ajutat să se integreze în familie și, mai mult, a ajuns să rezoneze foarte tare cu el și să aibă discuții despre o mulțime de subiecte, de la tenis și filme până la politică și tehnologie.

Citește și: O relație atipică! Fosta și actuala soție ale unui bărbat au devenit cele mai bune prietene și nucleul care a unit cele două familii

familia geoana
Ana, alături de fratele ei și de părinți, la petrecerea de logodnă. / Foto: Instagram

"Am fost puțin emoționată să îl prezint părinților mei, pentru că erau critici atunci când un băiat se afla în preajma mea. Totuși, întâlnirea a decurs mai bine decât mi-aș fi putut imagina. S-au cunoscut la New York, la două luni după ce ne-am împrietenit, la o Gală a Institutului Aspen. Imediat, tatăl meu și Garrett s-au înțeles foarte bine și m-au ignorat pentru tot restul serii. (zâmbește) Atunci am știut că am găsit un băiat foarte bun. Pentru mine e importantă armonia și întotdeauna mi-am imaginat că relația iubitului meu cu familia mea ar fi bine să fie una armonioasă. Am avut noroc să mi se întâmple așa cum mi-am dorit. Garrett și tatăl meu vorbesc despre orice, de la politică internațională și politică românească și americană, până la tenis, filme, noi tehnologii și industrii creative. Nu există momente plictisitoare în conversațiile dintre tatăl meu și Garrett. Uneori mă amuz, pentru că mă transform într-un observator și-mi place să urmăresc argumentațiile lor", a mai povestit fiice de 27 de ani a Mihaelei și a lui Mircea Geoană.

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri