A24 Special Screening of PRISCILLA at the Academy Museum, Los Angeles, CA - 16 October 2023
Actualitate

Priscilla Presley, Navarone Garibaldi. Profimedia

Fiul celebrei Priscilla Presley, după ce a fost la un pas de moarte din cauza dependenței de opioide: Mama m-a salvat

Fiul celebrei Priscilla Presley a făcut dezvăluiri despre dependență de opioide, de 3.000 de dolari pe lună, care aproape l-a ucis. „Mama m-a salvat!”, a declarat Navarone Garibaldi Garcia, într-un interviu rar, potrivit Daily Mail.

Muzicianul în vârstă de 36 de ani, ai cărui părinți sunt Priscilla Presley (78 de ani) și producătorul de filme Marco Garibaldi (68 de ani), i-a mulțumit mamei sale pentru că l-a ajutat să scape de teribilul viciu.

Familie are în spate o întreagă istorie cu dependența de substanțe interzise. Inclusiv sora lui vitregă, Lisa-Marie, avea opioide în sânge la momentul morții ei, în ianuarie 2023.

Navarone a dezvăluit că ajunsese să plătească 3.000 dolari pe lună pe fentanil, un opiod de 40 de ori mai puternic decât heroina. A devenit dependent după ce l-a consumat, fără să știe, împreună cu alte droguri recreative.

El a declarat pentru The Sun, vorbind despre recuperarea sa: „Mama mea m-a ajutat, eram indispus, eram inutil. Ea m-a ajutat să ies din această situație”.

O istorie tristă 

Decesul Lisei Marie Presley a fost cauzat de complicaţii rezultate în urma unei ocluzii a intestinului subţire, conform raportului medicului legist din comitatul Los Angeles. Se pare că ea slăbise între 18 şi 22 de kilograme în lunile care au precedat decesul şi luase opioide alături de medicamente pentru slăbit. De asemenea, ea trecuse printr-o operaţie de chirurgie plastică.

Fiul ei, Benjamin, și-a luat viața în 2020, la vârsta de 27 de ani, după propria lui luptă cu dependența de droguri.

Primul soț al Priscillei, Elvis Presley, a murit în 1977, la vârsta de 42 de ani, având 14 medicamente diferite în sânge.

Navarone Garibaldi, despre relația cu familia sa

Navarone Garibaldi Garcia a vorbit anteriror despre relația nu tocmai bună cu Lisa Marie și a povestit că nu i-a fost dor de ea, într-o dezvăluire pe rețelele de socializare, la 11 luni după ce moartea ei a șocat o lume întreagă.

El le-a spus fanilor săi: „Am dreptul la opinie. Sunt sigur că a fost bună cu unii. Am făcut pace. Nu o să mint și să spun că mi-e dor de ea, dar voi spune că a fost ciudat”.

După ce a fost acuzat pentru că „vorbește urât” despre sora lui vitregă, el a spus: „Nu am făcut asta, tot ce am făcut a fost să spun adevărul”.

De asemenea, el a susținut că atunci când aceasta consuma alcool, „se apuca să-ți spună tot ce este în neregulă cu tine și cu viața ta”.

Garibald a vorbit însă furmos despre fiica Lisei Marie, Riley Keough, pe care o admiră pentru cum are grijă de surorile ei mai mici, Harper și Finely (14 ani).

„Mulți oameni știu de mine”, a declarat muzicianul pentru revista People. „Dar ei nu mă cunosc”.

Deși a rămas în mare parte în afara luminii reflectoarelor, Navarone a declarat: „Am avut probleme mai mult decât toți ceilalți din familie, pentru că părinții copiilor aflau cine este mama mea și își doreau un motiv să vorbească cu ea”, spune el. „Și nu am fost foarte confortabil cu asta”.

 

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri