fiul lui Liz Hurley
Actualitate

Fiul lui Liz Hurley a vorbit despre pierderea tatălui său/ Getty Images

Fiul lui Liz Hurley, mărturisiri dureroase la un an de când și-a pierdut tatăl: ”A fost o luptă continuă pentru mine!”

Elizabeth Hurley, celebra actriță recunoscută pentru aparițiile nonconformiste în costum de baie, este mama unui tânăr în vârstă de 19 ani, pe nume Damien, care a vorbit acum despre moartea tatălui său. Bărbatul s-a sinucis anul trecut, la vârsta de 55 de ani.

Damien Hurley, fiul actriței Liz Hurley, are 19 ani, iar acum, la un an de la pierderea tatălui său, a lui Steve Bing, acesta a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut după ce omul de afaceri a ales să-și pună capăt zilelor la vârsta de 55 de ani.

Citește și: Liz Hurley, adevăratul motiv pentru care pozează în costume de baie la 55 de ani: ”Câștig o mică avere!”

”Acum un an, eu și mama am primit niște vești devastatoare. Nu am realizat la momentul acela cât de mult mă va afecta. Încercăm cu toții să arătăm versiunea ”perfectă” a vieții noastre, iar pentru mine, ideea de a vorbi public despre pierderea suferită e terifiant, însă e necesar.”, a mărturisit tânărul.

În vârstă de 19 ani, Damien a mărturisit că anul trecut a dus o luptă continuă, însă a încercat să nu-și piardă speranța.

Steve Bing s-a sinucis anul trecut, la vârsta de 55 de ani

Steve Bing, celebru producător la Hollywood și filantrop, s-a sinucis aruncându-se de la etajul 27 al locuinței sale din Los Angeles.

De profesie realizator de film, Bing, care i-a dăruit lui Liz Hurley un băiat, Damian, și-a început cariera în cinematografie la vârsta de 18 ani, atunci când a renunțat la studiile de la Stanford. A moștenit o avere de 600 milioane de dolari de la bunicul său, un adevărat titan în lumea imobiliarelor.

Citește și: Elizabeth Hurley, parada costumelor de baie. Nimeni nu i-ar da 55 de ani la cum arată!

Producător de filme precum „Get Carter” cu Sylvester Stallone sau „Shine a light”, un documentar muzical în regia lui Martin Scorsese, Steve Bing a colaborat la scrierea scenariului comediei „Kangaroo Jack” din 2003.

Steve Bing a devenit celebru după ce a investit 80 de milioane de dolari în filmul de animaţie „The Polar Express” din 2004, care a acumulat încasări de peste 300 de milioane de dolari în întreaga lume, devenind foarte rapid unul dintre filmele favorite ale copiilor de pretutindeni.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri