Prințesa Diana plănuia să se mute în SUA
Actualitate

Prințesa Diana plănuia să se mute în SUA / Facebook, Getty Images

Fostul agent de pază al prințesei Diana a dezvăluit că aceasta plănuia să se mute în SUA fără copiii ei

Au mai rămas câteva zile până când se vor comemora 25 de ani de la moartea prințesei Diana, iar în această perioadă sunt aduse la suprafață detalii despre viața acesteia. Printre ele se numără și faptul că aceasta ar fi plănuit să se mute în Statele Unite ale Americii cu partenerul ei, Dodi Al-Fayed.

Lee Sansum a fost unul dintre agenții de pază ai prințesei Diana și ai copiilor ei, prinții William și Harry, în timpul vacanței din St. Tropez, Franța, pe care au petrecut-o în iulie 1997. De curând, acesta a vorbit despre Lady Di, dezvăluind că aceasta i-ar fi mărturisit că își dorește să se mute în SUA.

Potrivit Page Six, în timpul vacanței în St. Tropez, prințesa Diana și iubitul ei, alături de cei doi copii ai ei, au fost pur și simplu hăituiți de paparazzi.

”Fotografii erau peste tot, îi urmăreau oriunde s-ar fi dus.”, a scris el în cartea sa, ”Protecting Diana: A Bodyguard’s Story”, ce a fost lansată de curând.

Citește și: Prințesa Diana și-ar fi prezis moartea. Ce i-ar fi mărturisit avocatului ei cu doi ani înainte de teribilul accident din Paris

”Iar la un moment dat mi-a spus <<Nu mai e nimic de făcut în UK. Mă atacă indiferent ce aș face.>> Iar apoi a continuat: <<Vreau să mă mut în SUA, să trăiesc acolo, să scap de tot. În plus, America mă place și mă va lăsa în pace.>>”, a povestit agentul de pază.

Totodată, agentul de pază susține că își amintește că a întrebat-o pe prințesa Diana dacă William, atunci în vârstă de 15 ani și Harry, de 12 ani, o vor însoți. În cartea publicată de curând, el spune că prințesa Diana i-a spus că niciodată nu i-ar fi permisă o astfel de situație și, în cazul în care se va muta în SUA, ”cel mai probabil și-ar vedea copiii în vacanțe.”

printesa diana in australia

”Puteai să spui că prințesa Diana a fost o mamă minunată, iubitoare și atentă la cei doi băieții ai săi, ar fi vrut să-i lase pe amândoi în UK pentru a scăpa de presă, de fotografii care au urmărit-o în fiecare zi. Și-a dorit ca ei să nu trăiască cu această presiune. ”, a mai scris el.

Citește și: Care au fost ultimele cuvinte ale prințesei Diana. Pompierul ajuns la fața locului în primele minute: ”Am crezut că va supraviețui!”

Faptul că Sansum nu a însoțit-o pe prințesa Diana în călătoria din Franța, când și-a pierdut viața, a fost doar noroc. Prietenul lui, Trevor Rees-Jones, a primit jobul și a fost rănit grav în accidentul în care prințesa Diana, șoferul, Henri Paul și Dodi, iubitul acesteia, și-au pierdut viețile.

Prințesa Diana a murit la Paris, în 1997

În 2022, se comemorează 25 de ani de la moartea Prințesei Diana. Lady Di și-a pierdut viață pe 31 august 1997. Se afla la Paris și a murit în urmă unui accident de mașină în care se afla alături de iubitul Dodi Al-Fayed și de garda ei de corp, Trevor Rees-Jones. Șoferul Henri Paul a intrat în coliziune cu o altă mașină, a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un pilon de susținere al unui tunel, în încercarea de a scăpa de paparazzi. S-a vorbit și despre posibilitatea ca Paul să fi consumat alcool înainte de a se urca în mașină. În urma impactului, Dodi și șoferul au murit pe loc, iar prințesa și garda de corp erau în stare critică. Mama prinților William și Harry a murit la spital. Aceasta avea 36 de ani.

Etichete: copii , printesa diana , sua

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?