regina Camilla și Brigitte Macron
Actualitate

Regina Camilla și Brigitte Macron, în Franța / Foto: Profimedia

Gafa făcută de Brigitte Macron în prezența reginei Camilla. Cele două s-au îmbrăcat asortat, în alb din cap până-n picioare, în Franța

Brigitte Macron, prima doamnă a Franței, a făcut o gafă la memorialul dedicat debarcării trupelor aliate în Normandia. Soția președintelui francez și regina Camilla, soția regelui Charles, au depus flori în memoria eroilor, cu ocazia festivităților prilejuite de împlinirea a 80 de ani de la debarcarea din Normandia.

Numeroşi lideri mondiali, inclusiv preşedintele american Joe Biden şi regele Charles al Marii Britanii, au participat la festivităţile din Ver-sur-Mer. Nu au lipsit nici soțiile lor. Dintre toate prezențele feminine s-au remarcat Brigitte Macron și Camilla Parker Bowles.

regele charles, emmanuel macron, regina Camilla și Brigitte Macron
Cuplul regal britanic, alături de cuplul prezidențial francez, la Ver-sur-Mer, în Franța, la împlinirea a 80 de ani de la debarcarea din Normandia / Foto: Profimedia

Citește și: Brigitte Macron, dezvăluiri despre începuturile relației cu președintele Franței: „El avea 15 ani, eu 40. Era paralizant pentru mine”

Amândouă îmbrăcate în alb din cap până-n picioare, prima doamnă a Franței și regina consoartă a Marii Britanii au oferit o lecție de stil, dar au fost și protagonistele unei gafe. După ce au depus flori la memorialul de la Ver-sur-Mer, cele două au făcut câțiva pași înapoi pentru a reflecta asupra însemnătății momentului. Atunci, Brigitte s-a întins pentru a o lua de mână pe Camilla, dar aceasta nu i-a oglindit gestul, ci s-a retras. Soția lui Emmanuel Macron i-a apucat mâna înmănușată pentru o secundă, pentru ca apoi să-i dea drumul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Deși mișcarea primei doamne poate fi considerată una de prietenie și sprijin, se știe că gesturile informale de apropiere de membrii familiei regale britanice sunt, de obicei, descurajate. În schimb, regele Charles s-a arătat mai amical și i-a sărutat mâna soției lui Macron.

regele charles si brigitte macron
Regele Charles și Brigitte Macron / Foto: Profimedia

Citește și: Prințul Harry „nu a vrut să fie în aceeași cameră” cu regina Camilla când și-a vizitat tatăl bolnav de cancer

Pentru această comemorare, regina Camilla, în vârstă de 76 de ani, s-a îmbrăcat într-o rochie palton midi, asortată cu pălărie, poșetă plic, mănuși și pantofi cu toc mic.

De cealaltă parte, Brigitte Macron (71 de ani) a purtat o rochie scurtă până deasupra genunchilor, peste care a pus un palton mai lung.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri