Georgina Rodriguez
Actualitate

Georgina Rodriguez / Getty Images

Georgina Rodriguez, din nou în sala de sport, la aproape o lună de zile de când a dezvăluit că unul dintre gemeni a murit la naștere

Georgina Rodriguez, partenera lui Cristiano Ronaldo, a revenit în sala de sport la câteva săptămâni de când a devenit mama unei fetițe. Tot atunci, aceasta a trecut prin momente dificile, întrucât unul dintre gemenii ei, un băiețel, s-a stins din viață.

Georgina Rodriguez a trecut prin momente extrem de dificile la sfârșitul lunii aprilie. Partenera lui Ronaldo aștepta cu nerăbdare să-și țină în brațe gemenii, însă unul dintre ei, un băiețel, s-a stins din viață. Acum, însă, la aproape o lună de zile de la momentul dificil, tânăra a revenit în sala de sport și a ținut să se le arate acest lucru fanilor de pe rețelele sociale.

Citește și: ​Georgina Rodriguez, lăsată fară cuvinte de cadoul primit de la Cristiano Ronaldo. Obiectul valorează 150.000 £

Îmbrăcată în haine lejere, precum un maiou roz și niște colanți, Georgina Rodriguez s-a fotografiat în fața unei oglinzi dintr-o sală de sport. De asemenea, în fotografia respectivă, aceasta poartă și o centură neagră, cel mai probabil pentru a o ajuta să se recupereze mai repede după sarcină.

Georgina Rodriguez s-a întors în sala de sport
Georgina Rodriguez s-a întors în sala de sport / Instagram

Deși nu zâmbește în imaginea respectivă, tânăra a ținut să le arate fanilor că și-a recuperat silueta de invidiat într-un timp record, așa cum s-a întâmplat și în 2017, când a adus-o pe lume pe fiica ei, Alana Martina.

Totodată, de curând, Georgina a făcut publică o fotografie în care apare fiica ei, Esmeralda.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Georgina Rodriguez, apariție seducătoare într-o rochie verde smarald. Iubita lui Cristiano Ronaldo, irezistibilă la o gală din Spania

În imaginile respective, micuța apare în timp ce doarme.

”Bella Esmeralda. 18 aprilie 2022.”, a scris ea în dreptul fotografiilor ce au adunat peste șase milioane de aprecieri, dar și numeroase comentarii: ”Dumnezeu să o binecuvânteze.”, ”Ce frumoasă!”, ”E atât de frumoasă. Felicitări.”

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au dezvăluit că unul dintre gemenii lor a murit

Cristiano Ronaldo și iubita lui, Georgina Rodriguez, trec prin momente delicate, întrucât unul dintre gemenii lor a murit la naștere. Fotbalistul în vârstă de 37 de ani a făcut public un mesaj sfâșietor pe rețelele sociale.

Într-un mesaj postat pe Twitter, Cristiano Ronaldo a dezvăluit că unul dintre gemeni, mai exact băiatul, s-a stins din viață imediat după naștere. Acesta a precizat, însă, că fetița este în regulă.

Citește și: Georgina Rodriguez, un destin desprins parcă din filme. Iubita lui Cristiano Ronaldo, viață de prințesă: “Îmi trăiesc visul”

"Cu profundă tristețe trebuie să anunțăm că baiatul nostru a decedat. Este cea mai mare durere pentru un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu o anumită speranță și fericire. Vrem să mulțumim tuturor doctorilor și asistentelor pentru toată îngrijirea pe care ne-au acordat-o.

Suntem devastați de această pierdere și vă rugăm să ne respectați intimitatea în aceste vremuri dificile. Dragul nostru băiat, ești îngerul nostru. O să te iubim pentru totdeauna", a fost mesajul transmis de Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez pe Twitter.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri