Remus Charity Night, House of Son Amar, Mallorca, Spain - 05 Aug 2021
Actualitate

Hayley Hasselhoff Remus Charity Night, Spania, 2021. Profimedia

Hayley, fiica lui David Hasselhoff: Nu mi-am privit niciodată părinții ca pe „standardul de frumusețe al societății”

Hayley Hasselhoff este un nume cunoscut în industria modelelor plus-size. Tânăra actriță de 29 de ani spune că „niciodată” nu și-a privit părinții, pe celebrii David Hasselhoff și Pamela Bach, drept „standardul de frumusețe al societății”.

Hayley a debutat pe podiumul de modă la vârsta de 14 ani, înainte de a juca în serialul ABC „Family Huge”. Ulterior a devenit primul model plus size care a apărut pe coperta unei ediții europene a revistei Playboy.

Hayley Hasselhoff: Nu corpul meu definește ceea ce sunt

Acum, într-o discuție cu Yahoo Life, Hayley, care militează pentru acceptarea corpului și care are propriul podcast „Redefine You”, a vorbit despre cum și-a găsit un scop în conversațiile profunde despre imagine și sănătatea mintală: „Nu corpul meu definește ceea ce sunt, ci eu”, a mărturisit ea. 

Dar până aici nu a fost un drum ușor. Totuși, cu ajutorul experienței acumulate, și-a pavat calea spre succes.

„Întotdeauna am avut forme, dar, știi, asta a venit la pachet cu propriul set de provocări. Am crescut în Los Angeles. Ideea standardului de frumusețe al societății nu erau formele foarte dezvoltate la acel moment”. „Când ești adolescent, te dezvolți și nu înțelegi de ce nu arăți ca persoana de lângă tine. M-am dezvoltat fizic foarte, foarte devreme”.

Hasselhoff își amintește că se compara cu cei din jurul ei de la o vârstă fragedă și chiar a fost tachinată la școală pentru că a purtat sutien înaintea celorlalte colege.

Chiar dacă a ajuns la un moment dat să vadă altfel dismorfia corporală, a continuat să se confrunte cu opinii nesolicitate de la oameni care aveau o percepție anume despre ea din cauza siluetei ei.

„Am avut de-a face cu mulți oameni care încă simt că societatea are un standard de frumusețe sau că dacă ai forme mari nu ești sănătos”.

„Sunt persoane care au o rezistență față de cuvintele plus-size, forme și grăsime. Mulți le vor folosi într-un mod nepotrivit”, a explicat ea. „Începe însă să privești acele cuvinte în modul în care vrei să le percepi, într-o lumină pozitivă, mai degrabă decât negativă. Mă simt confortabil acum. Și asta este foarte, foarte important.”

Exclusive - Hayley Hasselhoff Radiates in Red as she Hosts Galentine's Dinner in Beverly Hills for Some of her Besties, Los Angeles, California, USA - 14 Feb 2022
Exclusive - Hayley Hasselhoff Radiates in Red as she Hosts Galentine's Dinner in Beverly Hills for Some of her Besties Exclusive - Hayley Hasselhoff Radiates in Red as she Hosts Galentine's Dinner in Beverly Hills for Some of her Besties, Los Angeles, California, USA - 14 Feb 2022,Image: 662474221, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive All Round - In the UK: Web: Ł350 Set fee, Ł50 per picture. Print and all other territories please call for pricing, Model Release: no, Credit line: Profimedia

Hayley Hasselhoff: Mama și tatăl meu sunt atât de mândri să vădă cât de departe am ajuns și cât de rezistentă sunt

Hayley a avut parte de mult sprijin din partea părinților ei, David Hasselhoff și Pamela Bach. „Nu m-am gândit niciodată la modul: „Oh, uită-te la trupurile lor” sau că sunt standardul de frumusețe al societății”, a spus ea. „Întotdeauna am avut dragoste și sprijin din partea părinților cu privire la corpul meu.”

Totuși, și-a amintit că la început a fost greu să înțeleagă de ce se dezvolta diferit de femeia pe care o admira cel mai mult. „Când mă uitam la mama nu pricepeam de ce nu arăt ca ea sau cum ar trebui să arate frumusețea”. „Mama și tatăl meu sunt atât de mândri să vădă cât de departe am ajuns și cât de rezistentă sunt”.

Dar „eu, ca cineva care poate părea foarte încrezătoare când vine vorba de corpul meu, am avut nevoie de timp și de muncă” pentru a lupta cu anxietatea, a mai spus Hayley.

Citește și:

Catherine Zeta-Jones, imagine de zeci de mii de aprecieri alături de soțul ei. Fanii, impresionați: ”Arătați grozav!”

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri