Alec Baldwin și Hilaria Baldwin
Actualitate

Hilaria îi este alături lui Alec Baldwin / Foto: Profimedia

Hilaria, soția lui Alec Baldwin, îngrijorată de starea actorului de 63 de ani. "Moartea Halynei nu-i dă pace"

După tragedia de pe platourile de filmare ale westernului "Rust", când Alec Baldwin a împușcat-o mortal pe cineasta Halyna Hutchins, viețile multora s-au schimbat pentru totdeauna. Pe lângă soțul și fiul Halynei, principalii afectați de pierderea acesteia, nici Alec Baldwin nu este deloc liniștit. Soția lui, Hilaria, este îngrijorată pentru starea lui.

În 21 octombrie, viețile mai multor familii s-au schimbat pentru totdeauna. Halyna Hutchins și-a pierdut viața după ce a fost împușcată accidental de Alec Baldwin, regizorul Joel Souza a ajuns la spital cu răni provocate de același glonț, iar făptașul nu-și mai găsește liniștea.

Citește și: Alec Baldwin, susținut necondiționat de soția sa. Mesajul făcut public de Hilaria la o săptămână de la moartea Halynei Hutchins

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Peste viața liniștită a lui Alec Baldwin s-a așternut un nor greu, pe care nu pare că-l va putea îndepărta curând. Actorul de 63 de ani este bântuit de tragedia de pe platourile de filmare. Din fericire, și-a găsit sprijinul în soția sa, care îi este alături necondiționat și care îl apără până în pânzele albe.

“Hilaria este foarte îngrijorată pentru Alec. Acesta nu prea doarme și nu are pace din cauza morții Halynei. Se chinuie pentru că înțelege că totul este mult mai greu pentru familia Halynei. Nu vrea simpatia nimănui. Nu vrea ca asta să fie despre el. Ceea ce își dorește este să îi ajute cât de mult poate pe soțul și fiul Halynei”, au declarat surse din apropierea cuplului Baldwin, conform Daily Mail.

Alec Baldwin a făcut primele declarații despre Halyna Hutchins: "Era prietena mea"

Alec Baldwin, actorul care a împușcat-o mortal pe directoarea de imagine Halyna Hutchins și l-a rănit pe regizorul Joel Souza, a făcut primele declarații despre tragedie.

Într-o înregistrare video publicată pe site-ul TMZ, sâmbătă, Baldwin şi soţia lui, Hilaria Baldwin, au apărut din Manchester (Vermont), unde familia se află de la fatalul incident.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Nu am voie să fac vreun comentariu pentru că este o anchetă în desfăşurare. Mi-a ordonat şeriful din Santa Fe. Nu pot să răspund la nicio întrebare legat de investigaţie. Nu pot”, le-a spus el celor adunaţi, conform News.ro.

Citește și: Tragedia de la Bonanza Creek Ranch. Membri din echipă ar fi folosit arma lui Alec Baldwin pentru a trage cu gloanțe reale în conserve

Hutchins, în vârstă de 42 de ani, a murit după ce Baldwin a tras cu o armă de recuzită în timpul filmărilor. Regizorul filmului, Joel Souza, în vârstă de 48 de ani, a fost rănit în umăr.

”Era prietena mea”,
 a spus Baldwin despre Hutchins. ”În ziua în care am ajuns în Santa Fe pntru a începe filmările, am scos-o la cină cu Joel, regizorul”. Soţia a încercat să îl întrerupă, însă actorul, care e şi producător al lungmetrajului, a ignorat-o şi a continuat: ”Eram o echipă foarte, foarte bine unsă şi, după aia, a avut loc acest oribil eveniment”.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri