Hugh Jackman și soția lui
Actualitate

Hugh Jackman și soția lui, Deborra Lee, pe plajă, deși afară era frig, iar apa era foarte rece. / Foto: Profimedia

Hugh Jackman și soția lui, 27 de ani de căsnicie, o viață plină de iubire, declarații dulci și o bălăceală în apă rece

Dragostea rezistă și la Hollywood, iar Hugh Jackman (54 de ani) și Deborra-Lee Furness (67 de ani) sunt un exemplu în această privință. Cei doi au serbat 27 de ani de căsnicie cu o plimbare pe plajă și o bălăceală în apa rece din estul SUA, dar și cu declarații dulci postate pe rețelele sociale.

Citește și: Dana Rogoz, despre diferența de vârstă dintre ea și Radu Dragomir. Cum mențin pasiunea în cuplu: „Astea sunt nebuniile noastre”

Hugh și Deborra s-au căsătorit în 11 aprilie 1996, la doar un an după ce s-au cunoscut pe platoul dramei australiane „Corelli”. Jackman a mărturisit într-un interviu că a știut după doar două săptămâni că își va petrece restul vieții cu Deb.Ulterior, au adoptat împreună doi copii, Oscar Maximilian Jackman și Ava Eliot Jackman.

"Te iubesc, Deb. Astăzi este aniversarea a 27 de ani de căsnicie. 27 de ani! Te iubesc atât de mult! Împreună am creat o familie frumoasă. O viață. Râsul tău, spiritul tău, generozitatea, umorul, curajul și loialitatea sunt cadouri incredibile pentru mine. Te iubesc din toată inima", a scris Hugh, pe Instagram, în dreptul unei imagini în care-și ține soția la piept.

Citește și: „Flirtul fals”. Ce ascund actorii care formează un cuplu în filme și se poartă ca îndrăgostiții și pe covorul roșu

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Hugh Jackman a declarat acum doi ani, în cadrul emisiunii Today de la NBC: „Oamenii îmi spun adesea: 'Dumnezeule, căsnicia înseamnă multă muncă, e ca un job'. Da, sunt câteva reguli pe care să le respecți, dar nicidecum nu simt asta. Mariajul a fost unul dintre cele mai bune lucruri din viața mea. Deb este cea mai relaxată și optimistă persoană pe care am întâlnit-o vreodată în viața mea. Dacă vrei să joci cine este cea mai fericită persoană din cameră, Deb câștigă de departe”, a continuat el.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri