kate middleton, printul william, regina elisabeta, printul philip
Actualitate

foto: Getty Images

Imaginea adorabilă făcută publică de Kate Middleton. Prințul Philip și regina Elisabeta a II-a, înconjurați de strănepoți

Cu ocazia nefericită a morții prințului Philip, Kate Middleton a făcut publică o imaginea de-a dreptul adorabilă. Cunoscută pentru pasiunea pentru fotografie, ducesa de Cambridge a devenit de multe ori fotograful personal al familiei sale.

În 2018, aceasta a surprins un cadru de poveste, pe care de abia zilele acestea l-a arătat lumii întregi: prințul Philip și regina Elisabeta a II-a, înconjurați de cei șapte strănepoți pe care îi aveau la acea dată.

Citește și: Prima apariție a reginei Elisabeta a II-a după moartea prințului Philip. Și-a reluat deja atribuțile

Regina Elisabeta a II-a și prințul Philip, doi străbunici zâmbitori

Regina Elisabeta a II-a, printul Philip și cei 7 stranepoti (2018)
Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Philip și Elisabeta par doi străbunici obișnuiți, nu capete încoronate, atunci când își țin moștenitorii în brațe. Imaginea surprinsă la castelul Balmoral, în 2018, o surprinde pe suverana britanică ținându-l în brațe pe prințul Louis, pe atunci un bebeluș, în timp ce Philip își ține protector mâna în jurul Islei Phillips, nepoata prințesei Anne.

În poză apar, pe lângă Louis și Isla, prințul George, în pantaloni cadrilați, asortați cu fusta reginei, prințesa Charlotte, cu o atitudine jucăușă, Lena și Mia Tindall (fiicele Zarei Phillps și ale lui Mike Tindall), în apropierea Islei, dar și Savannah Phillips, sora Islei.

Citește și: Relația specială care i-a legat pe prințul Philip și prințesa Diana. Ducele de Edinburgh și-ar fi dorit să nu divorțeze de Charles

La momentul fotografiei, Elisabeta a II-a și prințul consort nu îi aveau în viața lor pe ceilalți trei strănepoți veniți pe lume de atunci. În 2019, s-a născut Archie, primul copil al prințului Harry și al lui Meghan Markle, iar în martie 2021, Zara Philips și prințesa Eugenie au mai adus pe lume câte un băiețel.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri