Trooping The Colour, London, UK - 15 Jun 2024
Actualitate

Kate, prințesa de Wales, alături de copiii ei - prinţii George și Louis și prinţesa Charlotte, la Trooping the Colour, Londra 2024. Profimedia

Imagini adorabile cu prințesa Kate și copiii ei. Prima apariție în public a soției prințului William, după diagnosticul de cancer

Prinţesa Kate, soţia prinţului William al Marii Britanii, şi-a făcut prima apariţie publică, sâmbătă, la Londra, după ce a fost diagnosticată cu cancer în urmă cu peste cinci luni.

Prinţesa de Wales, purtând o ţinută în culori pale, a mers într-o trăsură alături de copiii ei cu ocazia "Trooping the Colour", o parada militară anuală organizată în centrul Londrei pentru a marca ziua de naştere oficială a monarhului britanic, regele Charles.

Kate şi cei trei copii ai săi, prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis, au fost salutaţi de mulţime când au ieșit din trăsură și au intrat în Palatul Buckingham în cadrul unei procesiuni pentru "Trooping the Colour".

Kate Middleton, primele dezvăluiri despre starea de sănătate după ce a anunțat că are cancer: „Există zile bune și zile proaste”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Soţia prinţului moştenitor, în vârstă de 42 de ani, nu a mai fost văzută în public de la Crăciun, dar şi-a anunţat vineri participarea la acest eveniment ca urmare a "progreselor" în tratamentul de chimioterapie pe care îl urmează.

Intrebarea zilei

Anul acesta marcați cumva Halloween-ul?

Partenerii Nostri