Prince William and Catherine Princess of Wales open the new Royal Liverpool University Hospital during a visit to Merseyside, UK - 12 Jan 2023
Actualitate

Catherine, prințesa de Wales. Profimedia

Imagini inedite cu regele Charles, Kate și William, la prima lor apariţie oficială de la publicarea cărţii lui Harry

Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a mers joi în Scoţia, în prima sa apariție oficială de la publicarea autobiografiei fiului său cel mic, prinţul Harry, în care acesta din urmă face o serie de acuzaţii la adresa familiei regale britanice.

În volumul "Spare", Harry divulgă faptul că l-a implorat pe tatăl său să nu se căsătorească cu iubita sa Camilla, în prezent regina consoartă. De asemenea, în carte apar numeroase alte dezvăluiri, cum ar fi cea că fratele său mai mare şi moştenitorul tronului, William, l-a trântit la podea în timpul unei dispute.

Totodată, Harry a folosit interviurile de promovare care au precedat cartea pentru a-şi întări afirmaţiile potrivit cărora unii membri ai familiei regale, inclusiv Camilla şi William, dar şi asistenţii lor au decis să facă dezvăluiri tabloidelor pentru a-şi reabilita imaginea, pe seama lui şi a soţiei sale, Meghan.

Joi, Charles a stat de vorbă cu persoanele venite să-l întâmpine la sosirea în centrul comunitar din Aboyne (Aboyne Community Shed), pentru a se întâlni cu reprezentanţi implicaţi în grupurile locale de sprijin, dar nu a făcut nicio declaraţie cu privire la dezvăluirile fiului său.

Această deplasare discretă, primul eveniment public al monarhului de anul acesta, este în contrast puternic cu acoperirea mediatică de care a beneficiat cartea lui Harry, la o lună după lansarea unui serial documentar despre el şi Meghan.

Prințul și prințesa de Wales au vizitat un spital din nordul Angliei

Tot joi, William şi soţia sa, Catherine, şi ea criticată în acest volum de memorii, şi-au făcut prima apariţie de la lansarea cărţii, vizitând un spital din nordul Angliei. Nici ei nu au făcut vreun comentariu cu privire la "Spare", informează DPA, citată de Agerpres.

Până în prezent, nici Palatul Buckingham nu a reacționat pe acest subiect controversat.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri